KAKO DA 2022. NE BUDE GODINA PROMAŠENIH ŠANSI? Uradite OVO i SREĆA možda bude na vašoj STRANI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

STARI FENG ŠUI TRIK

KAKO DA 2022. NE BUDE GODINA PROMAŠENIH ŠANSI? Uradite OVO i SREĆA možda bude na vašoj STRANI!

Mapa želja ispuniće svaku Vašu želju, a ne treba vam mnogo da je sami napravite

Objavljeno:

Kako sve ovo funkcioniše? Zašto želje počinju da se ispunjavaju kao po magiji?

Sve je ovo zapravo vrlo jednostavno i logično. Stvaranje "Mape želja" usmerava vaše misli u pravom smeru, Sada mi maštamo sa namerom. Kada pogledamo kartu, naša podsvest vizuelno upija informacije i odmah aktivira mehanizam za aktivaciju cilja. Kao rezultat toga, naši najvažniji snovi počinju da se ostvaraju. Fokus je uvek na cilju, ali u međuvremenu naš mozak počinje da usvaja načina kako da savladamo male prepreke. Ideje su sada locirane u našoj podsvesti.

Kako i kada napraviti Mapu želja?

Izaberite svoj dan. Inače, svaki poduhvat najbolje je počinjati na rastući mesec (doba rastućeg meseca traje dve nedelje, to je zapravo period mladog i punog meseca).

Stvorite zatim prijatnu atmosferu. Uključite laganu, ambijentalnu muziku, ne dozvolite da vas bilo ko ometa, zaronite u „san“ i počnite da stvarate viziju sledeće godine vašeg života. Razmišljajte o tome kakva osoba želite da budete, šta želite da posedujete, kakve stvari želite da radite, ko su osobe koje želite u blizini, gde želite da putujete. Fokusirajte se na svaku temu dovoljno, tako da vam te slike ostanu u svesti.

Žena, Sreća
foto: Profimedia

Uzmite veći list papira Podelite na devet ravnih delova. Svaki deo obojite bojama po Feng šui-u. Pripremljene slike sa svojim željama lepite u određene delove Vaše mape:

Centar: zdravlje. Ovde zalepiti svoju sliku, poželjno da izgledate srećno i nasmejano na njoj. Severo-zapad: novac, bogatstvo. Ovde nalepite slike, vezane za Vaše želje (slike novca, vile, jahte, auta, novog stana…) Jugo-zapad: ljubav, brak. Lepite sliku (slike), koje definišu Vaše želje u ovom delu mape. Zapad: deca, kreativnost. Jugo-sever: putovanja, učenje Sever: karijera Jugo-istok: znanje, mudrost Istok: porodica.

Najbolje je početi od sredine i nastavite u smeru kazaljke na satu. Glavna stvar u ovom magičnom procesu je da osetite radost, euforiju, zahvalnost i sreću, zamislite da je želja već ispunjena.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.