NA OVAKVU GOLOTINJU TOPE SE I SNEG I PESAK: Amerikanka "nahladila" INTIMU, toliko joj je DOBRA da je to ludilo FOTO
Kendal Džener, Foto: Printscreen/Instagram

svaka joj čast

NA OVAKVU GOLOTINJU TOPE SE I SNEG I PESAK: Amerikanka "nahladila" INTIMU, toliko joj je DOBRA da je to ludilo FOTO

Skinula se tako manekenka na planini i ostala na ledenom snegu samo u bikiniju i čupavim bucama te napisala "Wim Hof je rekao - ledene kupke"

Objavljeno:

Ako nikad nista čuli za Wim Hof metodu, sad je vreme da i to naučite. S obzirom na to da je sada spominje i svetski top model Kendal Džener, čini se da je metoda koju je sa svetom podelio Wim Hof sve popularnija.

Naime, mnogi se kunu u neverovatan učinak koji je svetu otkrio osebujni Holanđanin. On je više od 20 puta srušio svetski rekord u izlaganju hladnoći te dobio nadimak 'Ledeni čovek'. Kendal ga je odlučila kopirati.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

Naime, čovek je nakon velike tragedije, suicida supruge, pao u depresiju te odlučio drastično promeniti svoj život. Sve više je bio u prirodi, a otkrio je da mu ekstremna hladnoća godi pa se svaki dan kupao u ledenoj vodi, radeći vežbe disanja. Navodi kako mu je to potpuno umirilo um i osnažilo telo, a tvrdi kako prelagodan, uljuljkan život nije način na koji bismo trebali živeti.

Kendal ide Wimovim stopama

Sudeći prema fotkama koje je objavila Kendal Džener, manekenka ga je odlučila poslušati. Skinula se tako manekenka na planini i ostala na ledenom snegu samo u bikiniju i čupavim bucama te napisala "Wim Hof je rekao - ledene kupke".

Inače, ovo joj nije prvi put da se skida po snegu. Jedna od najmlađih članica klana Kardašijan-Džener, ranije je pozirala u minijaturnom kostimu – na snegu i debelom minusu.

1 / 3 Foto: Prinstcreen/Instagram

Je**te, što je hladno – napisala je Kendal uz opis fotografije na kojoj opušteno stoji u dubokom snegu sa šubarom na glavi, šoljom u rukama i debelim zimskim čizmama na nogama.

Fotografija je u veoma kratkom vremenu zaradila skoro sedam miliona lajkova i gomilu komentara, a onda je starija sestra rešila da je iskopira.

Nakon što je njena sestra Kendal na snegu pozirala golišava, Kortni Kardašijan je odlučila da ni ona ne može bez slične fotke.

Na Instagramu je pozirala u kupaćem ogrnuta jaknom, a čini se da je odlučila da nadmaši sestru pa je fanove počastila pogledom na svoju golu guzu u tangama.

“Iskopirala Kendal”, stavila je u opis fotke koja je za samo par sati prikupila preko tri miliona lajkova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.