NAJVRELIJA ARGENTINKA PONOVO RUŠI INSTAGRAM! Podigla je PAKLENU GUZU koliko je mogla, GDE IMA, TU I SEVA! (FOTO)
Vanda ikardi, Foto: Printscreen/Instagram

PRŠTI SE*SIPILOM

NAJVRELIJA ARGENTINKA PONOVO RUŠI INSTAGRAM! Podigla je PAKLENU GUZU koliko je mogla, GDE IMA, TU I SEVA! (FOTO)

"Dobar ti je kostim, ali kakva guza", bio je jedan od komentara na fotografiju koja je dobila više od 333 hiljada lajkova

Objavljeno: 13:55h

Najpoznatija supruga fudbalera, Vanda Ikardi, vratila se u staru "formu". Vanda i napadač argentinske reprezentacije i PSG-a Mauro Ikardi još su prije nekoliko meseci bili pred razvodom braka, no čini se da su se stvari vratile na staro.

Vanda se u međuvremenu dala u promociju svoje linije kupaćih kostima, a najbolji promoter za to je - ona sama. Vanda jako dobro koristi svoju popularnost na društvenim mrežama, na Instagramu ima više od 10 miliona pratitoca pa je sama sebi najbolja manekenka.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

"Dobar ti je kostim, ali kakva guza", bio je jedan od komentara na fotografiju koja je dobila više od 333 hiljada lajkova.

Inače, Vandin je Instagram pun atraktivnih fotografija, a popularnost joj je dodatno porasla od afere u kojoj je skoro ostavila muža.

Na kraju je izjavila da su oni već potpisali razvod braka, rekla je da je stvar već bila rešena, no naknadno su se oboje predomislili i ipak odlučili ostati zajedno.

Podsetimo, Prvo je bila vest da se razvode, zatim da su se pomirili. Sledi - svađa, pa pomirenje. Potom femkanje i na kraju Vanda Nara navodno sve oprašta Mauru Ikardiju koji je konačno priznao šta je imao sa glumicom Kinom Suarez!

Zato i ne čudi što se ova priča oko Ikardijevih povezuje sa TV novelom, a celu priču oko pomenjute situcaije ponovo je u etar pustila voditeljka Janina Jatore.

- Ikardi je Vandi rekao da se samo poljubio sa Kinom i da nije ništa više bilo, jer je on bio prehlađen - rekla je voditeljka.

Za Vandu je kompletna istina očigledno bila dovoljna, a u međuvremenu su se pojavili detalji koji su vezani za vikend u kom su se Mauro i Kina videli. Navodno, tu je veliku ulogu imalo momak Vandine sestre Zaire Nare koji je spavao u automobilu ispred hotela kako bi se potom vratio sa maurom zajedno kući.

Sa druge strane, Vandu na Instagramu prati skoro sedam i po miliona ljudi koje je privukla uglavnom objavljivanjem golišavih fotografija.

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram/wanda_nara

U poslednjem postu, pozirala je bez grudnjaka i pokazala grudi, priznajući da se raduje što će zaživeti njen modni brend „Vanda Nara Cosmetics“.

- Preostalo je još malo da vam kažem. Samo čekam dolazak kozmetike - napisala je pored fotografije.

Posebnu pažnju privukla je fotografija koju je objavila neposredno pre toga, na kojoj pozira u haljini bez grudnjaka. Nagradili su je sa skoro 400.000 lajkova.

Inače, Vanda sve ovo radi s ciljem da se promoviše, nekoliko puta je italijanskim medijima rekla da je golotinja način za ostvarivanje zarade izvan menadžerske karijere.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.