RETROGRADNI MERKUR DONOSI BROJNE BRIGE I IZAZOVE: 4 ZNAKA su NA UDARU, SPREMITE SE
Retrogradni Merkur, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

RETROGRADNI MERKUR DONOSI BROJNE BRIGE I IZAZOVE: 4 ZNAKA su NA UDARU, SPREMITE SE

Posle 15. januara situacija se više – manje stabilizuje, jer ćemo se postepeno prilagoditi uticajima retrogradnog Merkura

Objavljeno:

Od 14. januara pa do 4. februara Merkur će biti retrogradni, a to znači samo jedno, svi ćemo biti pod njegovim nezgdnim uticajem na svim poljima delovanja i života.

Kroz Merkur se izražava svesna strana čoveka. Tokom perioda njegovog retrogradnog kretanja, naša mentalna aktivnost se smanjuje i čekaju nas brojne brige i izazovi.

Posle 15. januara situacija se više – manje stabilizuje, jer ćemo se postepeno prilagoditi uticajima retrogradnog Merkura.

Ljudi koji su rođeni u periodima retrogradnog Merkura najbolje će se snaći u svim ovim promenama i okolnostima, a ovaj period će za njih biti veoma produktivan- imaće velike šanse da se uspešno upuste u najsmelije projekte i otelotvorenje želja.

1 / 8 Foto: Profimedia

Cilj retrogradnog Merkura je da učini ljude strpljivijim, a to će pomoći da se izbegnu nevolje i pronađe najbolji izlaz iz teških situacija.

OVAN

U narednim nedeljama očekujte nesuglasice i rasprave sa prijateljima ili kolegama. Dajte sve od sebe da, za promenu, budete timski igrač i da budete fleksibilni. Ne ustežite se od kompromisa i nemojte se upuštati u tračeve i sitne disksusije na poslu - to bi moglo da vam uzdrama poziciju.

BIK

Vaši planovi u vezi sa obrazovanjem, karijerom ili nekim kursem mogli bi da naiđu na neke prepreke i da se uspore. Bolje je da fokus usmerite na neke stare, nezavršene poslove i da ih konačno privedete kraju. Ovo je posebno važno na poslu, ukoliko imate nešto što već dugo imate kao teret završite s tim, kako vam u budućnosti ne bi pravilo probleme.

Retrogradni Merkur
foto: profimedia

DEVICA

Ovaj period će pošteno da vas uzdrma, pa se pripremite se za nekoliko haotičnih nedelja. Odrediti datum, vreme ili mesto za bilo koji sastanak, bilo lični ili profesionalni, biće mnogo teže nego inače, tako da se spremite da budete fleksibilni kad pravite planove. Ovo će biti posebno izraženo u romantičnim odnosima, pa se naoružajte strpljenjem ako ugovarate dejt sa partnerom.

VAGA

Ovo neće biti vaš period, definitivno! Očekuju vas sukobi sa porodicom ili sa osobama sa kojim živite, a prilika za zabavne događaje i susrete biće manje nego što biste želeli. Umesto da na silu gurate napred, najbolje je da se primirite na neko vreme i posvetite brizi o sebi. Osećaćete se poletnije i kreativnije kada se retrogradni Merkur okonča

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.