EVO KAKVE SU LJUBAVNICE PO KRVNIM GRUPAMA: Strastvene su nulta, a AB tip ćete HTETI NA PRVU
Ilustracija, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE

EVO KAKVE SU LJUBAVNICE PO KRVNIM GRUPAMA: Strastvene su nulta, a AB tip ćete HTETI NA PRVU

Žene sa B krvnom grupom karakteriše fleksibilnost karaktera. Odlično podnose samoću, ali se u velikoj grupi osećaju kao ribe u vodi. A krvna grupa karakteriše žene koje se odlikuju strpljenjem i smirenošću

Objavljeno: 16:20h

Japanci i Korejci se pridržavaju teorije koja povezuje osobine sa krvnom grupom osobe. Zanimljivo je da se u Japanu pri zapošljavanju i dalje vodi računa o krvnoj grupi.

Ženin temperament se može odrediti i po krvnoj grupi, pa proverite šta vaša krvna grupa govori o vama.

0 krvna grupa

1 / 7 Foto: AP

Žene 0 krvne grupe su prilično sebične. Veoma su ljubomorne i strastvene u odnosima sa muškarcima. Jake ličnosti su takođe dominantne. U svemu pokušavaju da kontrolišu izabranike, pa će muškarcu koji pokuša da je prevari biti teško.

Ove žene brzo postaju ravnodušne prema mirnim i slabim partnerima. Vredi napomenuti da među uspešnim, poslovnim ženama i poznatim ličnostima dominiraju žene sa ovom krvnom grupom.

Od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. Kao supruge, vladaju iz pozadine, a često znaju i da aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog muža. Kao majke su prijateljski nastrojene prema svojoj deci, a svoje ambicije ostvaruju i kroz muževe i decu.

A krvna grupa

Ova krvna grupa karakteriše žene koje se odlikuju strpljenjem i smirenošću. Vrlo često se smatraju nesebičnim, društvenim i veoma disciplinovanim. Ove žene cene urednost i udobnost i uvek teže rešavanju problema bez sukoba.

Ipak, oni su takođe veoma tvrdoglavi i ponekad razdražljivi. Često sebe vide kao podređene. Veoma su stidljive u ljubavnim vezama, ali poštuju partnera i njegove kvalitete.

Međutim, zbog emocionalne i osetljive prirode, svoja osećanja će otkriti tek kada budu potpuno sigurne da neće biti prevarene i povređene. Kao žene su idealne. Takođe, žena krvne grupe A je majka koja čuva i izdržava svoju decu, ali i mnogo zahteva od njih.

Žene sa B krvnom grupom

Krvna grupa, Uzorak
foto: AP

Karakteriše ih fleksibilnost karaktera. Odlično podnose samoću, ali se u velikoj grupi osećaju kao ribe u vodi. Za razliku od prve dve krvne grupe, ne vole da budu vođe ili podređeni. Ali oni znaju kako da izvuku veoma dobre koristi iz različitih situacija, zadržavajući pritom svoju nezavisnost.

Takve se žene prilično dobro slažu u društvu. Obožavaju flert, pa ne treba da vas čudi činjenica da imaju mnogo prijatelja suprotnog pola. U ljubavi očekuju nežnost i zadovoljstvo, sreću i vernost, kao i stalnu pažnju partnera.

U ljubavnim vezama deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo, zbog čega se teže odlučuju na brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, veoma su odane i posvećene.AB krvna grupaPredstavnice ove krvne grupe su veoma osetljive i uravnotežene. Taktične su, ljubazne i poštene. Istovremeno, ove žene veoma teško donose bilo kakve odluke: bukvalno ih razdiru sumnje i unutrašnji sukobi. Takve žene se često vole.

Veoma su iskrene u ljubavnim odnosima. One takođe obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im dozvoljavaju da ostanu mistični. Kao majke veoma su popustljive prema deci, nežne su i nisu zahtevne.

One uspešno nalaze meru u tome koliko mogu da budu prijatelji sa svojom decom, piše Atma.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.