Dnevni horoskop za 17. januar: Bikovi, imate NEREALNA očekivanja, Ovnovi, spremni ste za RASPRAVU
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

Dnevni horoskop za 17. januar: Bikovi, imate NEREALNA očekivanja, Ovnovi, spremni ste za RASPRAVU

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno: 08:01h

OVAN

Jake strasti vladaju vašim danom i neobično ste ubrzani. Spremni ste na borbu, rizik i raspravu. Baš ste ratnički raspoloženi. Danas ni partner ne sme ništa da vas pita jer sve tumačite pogrešno. Polje zdravlja pod jakim naletom adrenalina.

BIK

Imate podršku, ali ipak imate nerealna očekivanja. Oslonite se na sebe i računajte na izazove. Emocionalno ste potonuli u sebe jer ste veoma razočarani. Ne brinite, to je samo trenutna situacija kada vam nije do ničega. Zdravlje dobro, bez tegoba.

BLIZANCI

Nema bitnih odluka, ali nema ni velikih očekivanja. Danas vam je jasno kakav tim ste napravili. Međutim i veoma je jasno vam je gde su propusti. Pokušavate da obnovite staru ljubav. Trudite i to vam polazi za rukom. Povremena glavobolja.

Rasprava, Svađa
foto: Profimedia

RAK

I dalje ste osetljivi na reč ili kritiku i na baš svaku sitnicu. Sve može da vas rasplače i rastuži. Međutim, ništa nije upućeno direketno vama, ali vi tako shvatate. Obnavljate partnerski odnos i trudite se da zavedete partnera.

Problem sa kožom.

LAV

Želite da završite posao, a nemate prilike jer druga strana stalno nešto menja i izmišlja. Gubite živce i odustajete od svega. Odličan dan za ljubav i razumevanje pa uživajte u romansi sa voljenom osobom. Nemate veće tegobe na polju zdravlja.

Posao
foto: Profimedia

DEVICA

Jako ste motivisani za posao, samo povremena prepreka može da vas uspori. Ne sumnjajte u svoje kvalitete. Nemojte biti lakomisleni u ljubavi i krenite u nova osvajanja. Jedna Vodolija može biti veoma interesantna Zdravlje je dosta solidno.

VAGA

Moguće je da planirate završetak posla ali danas nećete uspeti zbog objektivnih okolnosti. To vam dodatno oduzima energiju. Kada gledate oko sebe, zadržite pogled na Strelcu. Pročitajte male signale ljubavi. Manje ugljenih hidrata u ishrani.

Ugljeni hidrati
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Vi umesto da usporavate tempo jer grešite, vi se ubrzavate maksimalno. Pokušajte da bar ne donosite važne odluke. U vama se budi nemiran duh i želja za promenama i putovanjima. Morate sačekati na te velike avanture. Zdravlje je veoma stabilno.

STRELAC

I pored nejasnih poslovnih situacija, vi ne gubite samopouzdanje. Imate svoj ritam i cilj i ne odustajete. Budite pozitivni onako kako vi umete jer ćete upravo tako obojiti dan. Nemojte se vezati za crne misli i ideje. Zdravlje je solidno.

JARAC

Nije vam baš najbolji dan za posao, trgovinu ili pregovore. Niste raspoloženi za komunikaciju sa poslovnim kolegama i to pravi neprijatnu atmosferu. Trenutno vas svi nerviraju. Imate lepe zamisli, ali ih ne sprovodite u delo. Moguća glavobolja.

Glavobolja, Migrena, Žena, Bol, Stres
foto: Profimedia

VODOLIJA

Veoma usporen dan, ali prijatni kontakti sa poslovnim partnerima i nove ponude. Moguća i zarada koju ne očekujete. Opustite se i uživajte sa prijateljima jer od obožavatelja nema ništa. Danas bez teških tema sa partnerom. Odlično se osećate.

RIBE

Rutinski dan u kome se ne preporučuje ulaganje novca, ni uzimanje pozajmice. Proverite prijatelje ako im dajete novac. Nemate razlog za brigu da nešto u domu nećete uraditi ili promeniti. Imate punu podršku partnera. Osetljiv je stomak.

Piše astrolog Vesna Trajković

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.