OVNOVI I RAKOVI STOJE NIKADA LOŠIJE SA ZDRAVLJEM, JARČEVIMA SE "KUVA" IZA LEĐA: Evo šta donosi NEDELJNI HOROSKOP
Ilustracija, Foto: Profimedia

obratite pažnju

OVNOVI I RAKOVI STOJE NIKADA LOŠIJE SA ZDRAVLJEM, JARČEVIMA SE "KUVA" IZA LEĐA: Evo šta donosi NEDELJNI HOROSKOP

Zdravstveno, ulenjili ste se, niste dovoljno aktivni. Za to morate uvek naći vremena

Objavljeno:

Ovan

Nailazite na prilično težak period. Povedite računa o komunikaciji sa nadređenima. Već neko vreme imate osećaj da ste u „nemilosti“. Pribegavajte kompromisu, diplomatiji u komunikaciji sa kolegama, ponajviše zbog nedobronamernosti koje gaje prema vama. Partner je nezadovoljan, jer ga zanemarujete zbog prirode posla koji obavljate. Posvetite mu više pažnje, ako želite da održite ovaj odnos. Zdravstveno, ulenjili ste se, niste dovoljno aktivni. Za to morate uvek naći vremena. Promenite režim ishrane.

Bik

Sve vam odlično polazi za rukom. Veoma ste skoncentrisani i imate gomilu ideja, kako biste unapredili sadašnje poslovanje. Ukoliko očekujete susret sa inostranim partnerima, nemojte se oslanjati samo na jedno rešenje. Moguće da će vas iznenaditi odbijanjem jednog. Trenutno ste zadovoljni sami sa sobom. Još uvek preživljavate neverstvo partnera, loš razlaz. Zdravstveno, već vas neko vreme muči glavobolja, koja može preći u migrenu. Nemojte je zanemarivati, pođite kod lekara, radi daljih analiza.

Horoskop
foto: Profimedia

Blizanci

Zadovoljni ste sadašnjom pozicijom, ali vas to neće dugo držati, s obzirom na vašu prirodu, gde ambicija prevladava. Uvek želite više i bolje. Dinamični ste i uvek spremni da uđete u nove poslove, u kojima ćete još više potvrditi svoje umeće, ali ujedno i steći nova iskustva. Budite aktivniji, izlazite sa društvom, prijateljima na poznata mesta. Jedna osoba vas već neko vreme posmatra, želi da vam se približi. Imate potrebu da se odmorite. Pođite na neku dalju destinaciju.

Rak

Ovo je nedelja puna neizvesnosti, pa niste u stanju da se skoncentrišete na poslove koje obavljate. Zbog toga se vrlo loše osećate, ne volite nikakvo odlaganje. Željno iščekujete konačno razrešenje. Moguća je nedelja puna ideja. Na polju ljubavi, opterećujete svog partnera preteranom ljubomorom. Zbog toga on pribegava i jednoj dozi neiskrenosti, što još više pojačava vašu zabrinutost. Zdravstveno, zbog prevelikog stresa, može lako doći do pada imuniteta. Unosite u organizam više minerala i vitamina.

Lav

Vrlo ste zainteresovani da promenite posao kojim se bavite. Upali ste u kolotečinu što vas nikako ne ispunjava. Počinjete da se brinete da ćete zauvek ostati na postojećoj poziciji. Vreme je da se nešto menja! Sada kada ste najmanje zainteresovani, jedan izlazak u društvo znači susret sa vrlo zanimljivom osobom, zbog koje će vam opet, posle dužeg vremena, zaigrati leptirići u stomaku. Proverite krvnu sliku, kompletnu analizu, koju inače radite svake godine.

Devica

Zadovoljni ste kako teku postojeći poslovi, kao i zaradom. Ipak, previše obaveza ste preuzeli, a postajete svesni da ih ne možete sami obaviti na vreme. Zato, dok nije kasno, podelite svoje obaveze drugim saradnicima. Emotivno, želite napredak u vezi sa partnerom. Uviđate da je on osoba koja vam u potpunosti odgovara. i on sam ima iste želje i potrebe. Zdravstveno, unosite malo vode, uopšte tečnosti u organizam. Izbegavajte alkohol i gazirana pića.

Horoskop
foto: Profimedia

Vaga

Ove nedelje ćete biti potpuno fokusirani na nove poslovne promene. Imaćete dosta poslovnih obaveza. Partner ili porodica, ukoliko ste u braku, mogu biti zanemareni, zbog toga i nezadovoljni, pa će se udaljiti i povući u sebe. Ne dozvolite da se partner okrene drugim aktivnostima, jer to vodi potpunom zahlađenju odnosa. Ove nedelje obratite pažnju na saobraćaj, bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik. Takođe se čuvajte eventualnih padova i lomova.

Škorpija

Očekujte poboljšanje finansija, bićete zadovoljni postignutim. Naravno, svesni ste i da ste se mnogo dali i potrudili da biste sada bili zadovoljni rezultatima. Planirate dalje proširenje posla. Partner ima potrebu da vam udovolji svakim svojim gestom, postupkom. To vas opušta i ispunjava zadovoljstvom. Spremni ste da mu ukažete pažnju kako biste pokazali vaša osećanja. Očekujte kratkotrajne stomačne tegobe, koje se mogu okarakterisati kao stomačni grip.

Strelac

Na poslovnom polju vas očekuje nestabilnost i pored svog zalaganja. To vam donosi i gubitak koncentracije, pa važne odluke odgodite za kasniji period ili ih prepustite osobi u koju imate potpuno poverenje. Sa partnerom ste došli u fazu da morate rešiti dali ćete nastaviti vezu ili ćete je prekinuti. Odluka je na vama, a donosite je vrlo teško. Porazgovarajte iskreno o tome šta vas muči. Zdravstveno, temperatura, kao i suv kašalj su već značajna upozorenja da se morate obratiti lekaru.

Jarac

Ne donosite brzoplete odluke, nemojte ulaziti u poslove sa sumnjivim ljudima i sumnjivim transakcijama. Budite staloženi i oslonite se više na sopstvenu intuiciju. Emotivno, postajete nezadovoljni zbog partnerove statičnosti i nedostatkom dešavanja. Predložite mu odlazak na neku dalju destinaciju, kako bi ste podigli vaš odnos, koji je upao u kolotečinu. Za vreme praznika ste nabacili više kilograma, koje valja sada skinuti. Morate biti rigorozniji u ishrani i odreći se slatkiša.

Vodolija

Sadašnja poslovna situacija vas prilično iznuruje, zbog opšteg nezadovoljstva. Poslodavac pred vas postavlja nemoguće prohteve i zahteve. Kao da nije svestan da ih je nemoguće ispuniti. Partner je potpuno upoznat sa vašom poslovnom situacijom i nezadovoljstvom. Pokušaće da vam pomogne, imate njegovu maksimalnu podršku. Na polju zdravlja vas očekuje nestabilno stanje. Ukoliko osetite bilo koju vrstu tegoba, posavetujte se sa lekarom.

Ribe

Iskreno ste zabrinuti za svoje finansije, jer nailazite na odlaganje isplate već odavno završenih poslova. Partner se trudi da vam isplati, ali i on čeka naplatu svojih potraživanja. Emotivno, niste za ozbiljan odnos, ali bi vam dobro došla neka neobavezna veza, čak i tajna, sa osobom koju poznajete preko posla. Ipak, zazirete od rizika. Zdravstveno ste vrlo jaki, mada možete u ovom periodu da imate problem sa krvnim sudovima, kao i cirkulacijom.

(Espreso/ Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.