TREBA VAM OLOVKA, PAPIR I SAMO 2 MINUTA VREMENA: Nacrtajte OVU stvar i otkrijte SVE O SEBI!
Sveska, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

TREBA VAM OLOVKA, PAPIR I SAMO 2 MINUTA VREMENA: Nacrtajte OVU stvar i otkrijte SVE O SEBI!

Zažmurite i opustite se...

Objavljeno:

Uzmite papir i olovku i nacrtajte jednu činiju. Kada nacrtate posudu, zažmurite i opustite se. Potrebno je da date odgovore na sledeća pitanja:

  • - Gde stoji ova posuda?
  • - Od čega je napravljena?
  • - Da li je prazna ili u njoj nešto ima?
  • - Za šta biste mogli da je koristite?
  • - Da je posuda osobi đta bi ona poželela?

Rešenja:

Oblik posude simbolizuje žensku siluetu. Što je ova silueta lepša i ispravnija, to je vaše samopouzdanje većE, ALI I vaš osećaj seksualnosti. Posuda sa "tankim strukom" označava visoko samopoštovanje. Široka, posuda bez posebnog oblika govori o niskom samopoštovanju i odsustvu energije. Ako ste naglasile dno posude, ovim postupkom ste izrazile brigu. Drugim rečima vi već jeste ili ćete postati brižna i požrtvovana majka. Ako posuda ima usko dno- govori o mogućoj konkurenciji žena i muškaraca i nekim problemima sa seksualnošću. Posudu neobičnog, originalnog oblika obično crtaju žene koje su kreativne i autentične, kao i one koje sanjaju promene.

Materijal posude:

Staklo - znači iskrenost, otvorenost i nesigurnost. Glina je materijal koji govori o ženskoj snazi. Ove žene su jake, ali i sposobne da pokažu emocije. Drago kamenje, kristal ili zlato - ukazuju na to da ova žena voli da privlači pažnju na sebe i da nema problema sa samopouzdanjem. Plastika i drugi jednostavni, jeftini materijali ukazuju na to da je žena zapostavila sebe i da više ugađa drugima.

Setite se kako ste odgovorili na pitanja: "Gde se nalazi činija?", "Čemu je namenjena?","Šta želi?" U zavisnosti od ovoga postaće jasno: kako se osećate i o kakvoj ženskoj sudbini sanjate.

Tu tumačenje može biti individualno.

Ako činija stoji na polici u dnevnoj sobi, verovatno ukazuje na osobu koja uživa u rutini. Posuda je napukla ili slomljena - ukazuje na emotivnu krizu i potrebu da vas neko sasluša.

Šta je činija poželela:

- Da sa nje bude izbrisana prašina? - Da je neko stavi na važno mesto i divi joj se?

Važno je da činija ima neku svrhu, jer ako stoji samo prazna, to prema ovom testu simbolizuje da još niste pronašli životnu misiju i da niste sigurni gde pripadate.

Čime je posuda napunjena

Mleko - označava ženstvenost i posvećenost Voda - govori o sposobnosti prilagođavanja okolnostima i sanjivosti. Vino je znak seksualnosti i umetnosti zavođenja. Čaj je simbol ravnoteže Cvet u posudi znači da ste umetnička duša

U svakom slučaju dobro je dok je posuda popunjena. Prazna posuda simbolizuje tugu i usamljenost.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.