ZAPAMTITE
EVO KAKO DA KAJGANA UVEK ISPADNE SAVRŠENA: Ovo morate uraditi pre PRŽENJA! (VIDEO)
To je to! Bez dodatka pavlake, majoneza ili druge dodatne muke. Samo jaja umućena do savršenstva
Uz ovaj jednostavan recept Marte Stjuart napravićete savršenu kajganu.
Uprkos tome što je jedno od najosnovnijih jela za doručak, uvek dobro dođe ekstra savet kada je u pitanju „pravi način“ pravljenja kajgane.
Debate o tome koje sastojke dodati ili koji poseban pribor koristiti mogu trajati satima. Međutim, prema Marti Stjuart, trebalo bi da zanemarimo sve to i da se držimo njene potpuno jednostavne tehnike.
Tiganj zagrejte na laganoj temperaturi, u koji ćete rastopiti kockicu putera, koji ćete potom posoliti pre dodavanja jaja. Na ovaj način neće se lepiti za tiganj i zadržaće savršenu žutu boju. Pržite ih uz konstantno mešanje svega par minuta.
To je to! Bez dodatka pavlake, majoneza ili druge dodatne muke. Samo jaja umućena do savršenstva.
I traje samo nekoliko minuta. Njen savet za serviranje na toplom tanjiru, takođe zvuči kao divan način da se doručak kod kuće učini malo luksuznijim.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!