NJIH DVE SE MOGU POHVALITI NAJVRELIJOM! LOME SA NJOM kao podivljale, tako ČVRSTU baš treba da vidite DANAS (VIDEO)
Nives Celzijus, Foto: Prinstcreen/Instagram

opasne po zdravlje

NJIH DVE SE MOGU POHVALITI NAJVRELIJOM! LOME SA NJOM kao podivljale, tako ČVRSTU baš treba da vidite DANAS (VIDEO)

Nives je pozirala na spravi obučena u narančasti kompletić, dok je njena kolegica Žanamari vežbala u sličnoj kombinaciji

Objavljeno: 15:00h

Praznici su gotovi, a za sobom su ostavili i višak kilograma. Pevačice Žanamari Perčić (40) i njena vršnjakinja Nives Celzijus pratiocima na društvenim mrežama otkrile su da su one već počele s tesanjem linije za nadolazeće leto.

Takođe, počastile su ih snimkama na kojima oskudno obučene vežbaju na spravama u teretani.

1 / 2 Foto: Prinstcreen/Instagram

"Nema pauze ni kad je depra", poručila je Žanamari na svom Instagram Storyju dok je trenirala u topiću i belim tajicama visokog struka.

Žanamari je nedavno u intervjuu za RTL.HR otkrila da je marljivo trenirala i za praznike te da je to njena svakodnevna rutina koju praktikje već godinama. Svakome ko želi izgubiti višak kilograma poručila je da to i nije tako strašna stvar.

Žanamari ne brine višak kilograma

"Dobro je nekad dati sebi malo i oduška. Višak kila nije strašna stvar. Nazovite to bulk i onda fino to iskoristite u svoju korist… Krenite u teretanu i pretvorite to u mišić", rekla je Žanamari te dodala da ona voli imati više mase.

"Nikad me nije brinuo višak kilograma, samo manjak. Ako trenirate i višak kilograma izgleda dobro kad ga podigne kvalitetan mišić. A manjak kilograma meni nije dobra podloga za trening. Volim imati više mase, onda navaliti na bildovanje i tek pred leto izbaciti masti, šećer i so te izgubiti masnoće", objasnila je.

1 / 10 Foto: Prinstcreen/Instagram

Nives se svojim fanovima takođe javila iz teretane. Ona je pozirala na spravi obučena u narančasti kompletić čiji je topić naglasio njeno bujno poprsje.

"Znojava, srećna i nadasve slatka", napisala je Nives u opisu svoje objave, a fanovi su je nagradili brojnim komplimentima i lajkovima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.