STRUČNJAK TVRDI DA MOŽETE PRIZVATI VOLJENU OSOBU: Ako uradite OVO očekujte NEOČEKIVANO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

LJUBAVNI TRIKOVI

STRUČNJAK TVRDI DA MOŽETE PRIZVATI VOLJENU OSOBU: Ako uradite OVO očekujte NEOČEKIVANO!

On tvrdi da je potrebno da se koncentrišete, duboko dišite i pokušate da ispraznite um

Objavljeno:

Robert, stručnjak za manifestacije ili prizivanje, je na svom Jutjub kanalu podelio video o tome kako da prizovete, pomoću zakona atrakcije, poruku ili poziv od osebe o kojoj razmišljate.

Zvuči potpuno suludo, ali ljudi u komentarima tvrde da ovo funkcioniše.

On tvrdi da je potrebno da se koncentrišete, duboko dišite i pokušate da ispraznite um. Probajte da zamislite kako izgleda vaš telefon, zvuk sms-a ili poziva, ali i da zamislite sličicu osobe koju želite da čujete. Kada to obavite, u vazduhu ili po telefonu, ispišite palcem ime te osobe.

Ime treba da se ispiše prvo horizontalno, pa vertikalno. Stavite palac u sredinu, i počnite da pravite kružne pokrete, poput spirale i kad krugovi budu dovoljno široki, pritisnite svoje "treće oko" palcem. Treće oko se nalazi na sredini čela.

Zamislite da ste stvarno dobili poruku, odglumite u sebi ili naglas kako biste se osećali. Ponovo zamišljajte zvuk telefona, šta piše u poruci i slično. Ovaj stručnjak tvrdi da je najvažnije da ubedimo sebe da se to zaista dešava i da budemo veoma uzbuđeni.

Na kraju, kad sve korake ispunite, ostavite telefon sa strane i prestanite da razmišljate o pozivu.

Iako deluje prilično bajkovito, mnogo je onih koji su potvrdili da ovaj trik stvarno funkcioniše. - otkrila je jedna devojka.

(Espreso/najzena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.