CRNA MAGIJA NA DELU: Osam znakova koji će vam reći da li je neko bacio kletvu na vas!
Foto: Profimedia

Oprez

CRNA MAGIJA NA DELU: Osam znakova koji će vam reći da li je neko bacio kletvu na vas!

Sigurno ste barem nekoliko puta u životu upali u neku crnu rupu i pomislili da vas je neko prokleo. Ništa vam ne ide od ruke, loše se stvari samo nižu pa se pitate zašto se baš vama događaju samo loše stvari
Objavljeno:

Praznovje je i dalje sastavni deo našeg društva, a mnogi su uvereni da se iza zemaljskog sveta kriju spiritualne tajne koje niko od nas još ne razume. Zavirili smo u knjige koje se kroz vekove bave okultizmom kako bismo pronašli znakove kletvi, odnosno kako ih prepoznati i zaštiti se od njih.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naravno, ovi znakovi se mogu povezati s raznim psihičkim i fizičkim stanjima i životnim fazama i situacijama i nikako ne smeju da se pouzdano uzimaju kao deo potencijalne kletve. Tek kao kuriozitet i praznoverje.

foto: Profimedia

Tekstovi o kletvama najčešće nabrajaju ovih osam stanja kao potencijalne znakove kletve. Oni tvrde da ukoliko je kod vas prisutno četiri ili više stanja, da postoji velika mogućnost da vas je neko prokleo.

1. Nagli gubitak energije: Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje ni za čim može biti jedan od znakova.

2. Finansijski gubici: Ukoliko su vas iznenada pokosili finansijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste se odjednom iz stabilne finansijske slike našli u bezizlaznoj situaciji.

foto: Shutterstock

3. Učestali problemi u ljubavi: Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u zadnje vreme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i seksom.

4. Noćne more: Iznenada ste počeli da sanjate čudne i zastrašujuće stvari. Izuzetno su uverljive i uglavnom vas dosta opterećuju. To mogu biti snovi o vašoj smrti, zmijama, škorpionima i padovima s velikih visina.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media