13 najsmešnijih laži koje mame govore svojoj deci! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

kako ona kaže

13 najsmešnijih laži koje mame govore svojoj deci! (FOTO) (GIF)

Sočnije su od onih koje ste vi slušali u detinjstvu, a izgleda i da su delotvorno sredstvo za vaspitanje
Objavljeno:

5. Rekla sam svom šestogodišnjem detetu da mora da ne sme da bude nevaljao, jer u njegovoj sobi postoji poseban alarm koji će se svaki put upaliti kada ga ušuškamo u krevet i ispuštati otrovan dim, u sučaju da se ponaša kako ne treba. Od tada nemamo problem.

foto: Giphy

6. Deca nisu mogla da prestanu da me mole da im nabavim trambolinu, pa sam odlučila da im kažem da one ubijaju životinje i da ih metalni deo tramboline zadavi. Trebali ste da vidite njihov prestrašeni pogled.

foto: Thinkstock

7. Moji blizanci su postali opsednuti time da dobiju tablet, jer ih ima par bogatih klinaca iz škole. Da bih izbegla silne molbe, rekla sam im da gledanje u tablet može da im zavrne oči u nazad i da mnoge mame to ne znaju. Biću srećna koliko god ova laž da potraje.

foto: Giphy

8. Kada je naša kornjača umrla, već sam imala prilično loš dan. Nisam mogla da podnesem još i uplakano dete, pa sam mu rekla ako se pomoli i odspava kornjača će oživeti. Otrčala sam do prodavnice i kupila kornjaču, pa ako moje dete pomisli da je Bog kada odraste, definitvno sam ja kriva.

foto: Profimedia

9. Zanemela sam kada me sinčić pitao kako žene postanu trudne. Saopštila sam mu da žena kada se uda i kada joj muž stavi prsten na ruku, odmah postaje trudna.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.