VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Evo šta vas čeka od 3. do 9. januara nekome će biti TOP, a nekom I NE BAŠ!
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Evo šta vas čeka od 3. do 9. januara nekome će biti TOP, a nekom I NE BAŠ!

Ovo je veliki nedeljni horoskop

Objavljeno:

Ovan

Akcenat nedelje je na vašem trudu da naplatite završene poslove, radite na tome. Šanse da napredujete u finansijskom smislu su velike, ali morate pokazati brzinu i odlučnost. Znate da morate svesti privatne kontakte na minimum, jer vam oduzimaju previše energije na poslu. Ipak, privlači vas moćna, nešto starija osoba koja pokazuje interesovanje za vas. Potpuno je izvesno druženje sa ovom osobom, koja će vas osvojiti već na startu. Sklonost alergijskim reakcijama, posavetujte se sa alergologom oko terapije.

Bik

Bićete u centru pažnje šta god da radite, a to vam godi. Dobro je biti na vrhu lestvice kada je posao u pitanju. Dugo ste čekali da vam se rad i trud isplati. Vreme je da vidite konkretan rezultat rada. Partner vam pokazuje koliko ste mu važni. Sanjate o potpunoj harmoniji i razumevanju, a sami ne radite na tome. Važno je da se pokrenete, nesigurni ste, a nemate razloga za tako nešto. Muči vas želudac. Odlazak kod lekara, kao i detaljan pregled otkriće problem. Moraćete promeniti režim ishrane.

Blizanci

Budite posebno obazrivi i dobro razmislite pre nego što povučete poslovne poteze. Međuljudski odnosi su vrlo loši, prisutna je manipulacija. Svoje ideje ne iznosite javno, kako ih drugi ne bi iskoristili u svoje svrhe. Atmosfera u odnosu sa partnerom je puna tenzije. Imate potpuno različite stavove o bitnim stvarima. Slobodni mogu očekivati novo poglavlje na ljubavnom planu, vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Potpuno ste neaktivni, boravite više na otvorenom, u prirodi, a manje u zagušljivim prostorijama.

Rak

Očekujete potpisivanje ugovora! Pripremite rezervni plan, jer su mogući preokreti i neočekivani splet okolnosti. Moguće da će iskrsnuti neke situacije koje neće opravdati vaša očekivanja. Izmirite sva dugovanja na vreme. Negativna energija nepovoljnih aspekata donosi sukob sa partnerom, a tema mogu biti finansije. Atmosfera je puna tenzije. Imate potpuno različite stavove o bitnim stvarima. Prati vas nervoza i nesanica. Osećate umor, pa je poželjno da se relaksirate u nekom spa centru.

Lav

Glavni izazov ove nedelje sastoji se u prevazilaženju problema u saradnji sa poslovnim partnerom. Pripremite rezervni plan. Izvor negativne energije predstavlja i problematičan poslovni saradnik. On može da stvori zastoj u tempu poslovanja. Može se pojaviti neki stari problem između vas i partnera. Situacija će zahtevati otvoren razgovor. Kriza poverenja potresa odnos. Moguće su ljubomorne scene od strane partnera. Moguća je prehlada, koju ne smete zanemariti. Uradite neophodne analize.

Devica

Rad na projektu ispostaviće se kao mnogo teže nego što ste to procenili. Bićete u situaciji da pomerite krajnji rok. Finansijski problemi dominiraju atmosferom nedelje. Moguć je zastoj u isplati novca, a to može ozbiljno poremetiti planove. Taman ste pomislili da se stari problem između vas i partnera više neće pojaviti. Kriza poverenja može kulminirati. Moguće su ljubomorne scene od strane partnera. Problemi sa ramenim pojasom i vratnim delom kičme. Neophodne su vežbe.

Vaga

Nije preporučljivo da ulazite u finansijski rizik dok se nalazite pod uplivom negativnih aspekata. Donesite odluku da prekinete saradnju sa poslovnim saradnikom. Problematičan period za sve koji imaju privatan biznis. Previše ste obuzeti poslovnim obavezama i zapostavljate partnera. Ovaj dan obeležiće ozbiljan prigovor partnera, jer vaš odnos prolazi kroz krizu. Zastupate potpuno različite stavove i neophodan je kompromis. Muči vas reuma.

Škorpija

Neočekivane prepreke tokom ovog dana mogu biti finansijske prirode. Budite obazrivi,jer su mogući previdi i gubici. Zastoj u poslovnoj saradnji može da se desi zbog iznenadne promene u uslovima saradnje i nedoslednog ponašanje saradnika. Izlazak sa prijateljima može vam doneti poznanstvo sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. Ukoliko ste u vezi, osećate se neshvaćenim, jer partner nema razumevanja za obuzetost poslovnim obavezama. Glavobolja je prisutna već neko vreme.

Strelac

Ključ uspeha poslovnog dana sastojaće se u tome da prevaziđete razlike u stavovima sa timom saradnika. Glavna tema plana jesu komunikacije i sklapanje ugovora. Oni koji su nezaposleni mogu da dobiju dobru poslovnu ponudu. Izlazak u društvo zajedno sa partnerom proteći će prijatno, ali su na kraju moguće ljubomorne scene. Ljubavna avantura sa osobom koja nije slobodna može obeležiti ovu nedelju. Sve se odvija pod velom tajnosti. Probavne smetnje.

Jarac

Prvi veliki korak napred u vašem poslovanju možete načiniti upravo u ovoj nedelji. Moguće je obnavljanje stare uspešne poslovne saradnje. Oni koji rade u prosveti ili u medijima mogu da naiđu na probleme u okviru međuljudskih odnosa. Situacija će zahtevati prilagođavanje. Očekuje vas zajedničko putovanje sa partnerom, ali su moguće veće ljubomorne scene. Ukoliko ste slobodni, izlazak s prijateljima protiče u znaku vaše dominacije, jer ćete se naći u centru pažnje pripadnika suprotnog pola. Pad imuniteta zbog stresa.

Vodolija

Ključ uspeha tokom ovog dana sastoji se u tome da se striktno pridržavate prioriteta i obavljate, pre svega, ono što je najvažnije. Obazrivo upravljajte finansijskim sredstvima, jer vam situacija može izmaći kontroli. Nedosledno ponašanje partnera u vama budi sumnju u to da vam je veran. Otvoreno razgovarajte o tome. Ukoliko ste slobodni, susret sa osobom koja vam je nekada mnogo značila može najaviti obnavljanje veze. Nervozni ste.

Ribe

Ubrzano radite na tome da završite rad na projektu, jer vas uskoro očekuje sklapanje dugoročne poslovne saradnje. Planetarni aspekt može vam doneti obnavljanje neke stare saradnje, ali i sklapanje veoma unosnog poslovnog ugovora. Negativan komentar partnera na račun vašeg ponašanja počiva na argumentima. Posvetite mu više vremena. Ukoliko ste slobodni, možete da upoznate veoma privlačnu osobu na nekom putovanju. To se posle može pretvoriti u vezu na daljinu. Problemi sa zubima.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.