SOS UZ KOJI SVAKO MESO POSTAJE SAVRŠENO! Sprema se samo 5 minuta, ide uz prasetinu, pečeno pile...
Sos, Foto: YOUTUBE/RECIPESTINEATS

MMM...

SOS UZ KOJI SVAKO MESO POSTAJE SAVRŠENO! Sprema se samo 5 minuta, ide uz prasetinu, pečeno pile...

Ovaj sos ima samo nekoliko sastojaka, i biće brzo gotov

Objavljeno:

Ako ste pekli meso za praznike, predlažemo vam ovaj ukusni sos od senfa! Obično se služi uz prasetinu, ali je toliko ukusan i prilagodljiv da ga možete staviti i na pečeno pile ili komad govedine.

Tajna je u pikantnom sastojku koji se slaže uz sve - senfu! Ovaj sos ima samo nekoliko sastojaka, i biće brzo gotov. Možete da ga napravite i nakon što već par dana jedete pečeno meso i malo se prosušilo, pa želite da ga osvežite i učinite još ukusnijim.

Sastojci:

200 mililitara pavlake za kuvanje Kašika senfa sa zrnima Kašika običnog senfa 2 kašike peršuna So, biber

Priprema:

Zagrejte pavlaku u šerpici, dodajte senf i dobro izmešajte. Sos ne treba da proključa, ali bi trebalo da se zagreje skoro do tačke ključanja. Čim se to dogodi, sklonite sa šporeta, umešajte sveži seckani peršun i po ukusu začinite solju i biberom.

(Espreso / Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.