REKAO JE DA IDE SA PORODICOM, A ONDA JE OTKRILA DA VARA! Odao ga DETALJ sa selfija, bolje da nije slao (FOTO)
Ilustracija, Foto: Tiktok/Angela

šok

REKAO JE DA IDE SA PORODICOM, A ONDA JE OTKRILA DA VARA! Odao ga DETALJ sa selfija, bolje da nije slao (FOTO)

Takođe je podelila i fotografiju razmenjenih poruka, gde je on prestao da joj odgovara kada mu je bilo jasno da ga je uhvatila u neverstvu

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se snimak jedne prevarene žene koja je uz pomoć samo jedne fotografije saznala da joj je partner neveran.

Po njenim rečima, dečko je trebao sa porodicom da ide na reko, ali kada joj je poslao fotografiju sebe, provalila ga je zbog jednog detalja.

Kada je devojci stigao njegov selfi, na kom on nosi naočare za sunčanje, te je on zaboravio na njihov odraz, tada je Angela shvatila koliko je sati. Zumirala je fotografiju i u odrazu naočara ugledala je nepoznatu žensku osobu.

Takođe je podelila i fotografiju razmenjenih poruka, gde je on prestao da joj odgovara kada mu je bilo jasno da ga je uhvatila u neverstvu.

U zasebnom videu, Angela je objasnila da je muškarac priznao da ju je varao kada ga je nazvala i pitala o toj fotografiji te su raskinuli istog trenutka.

- Glavni znak njegovog varanja je što me nije zvao na takve stvari, poput odlaska na kajak - objasnila je.

Angelini videi brzo su postali popularni na društvenim mrežama, a mnogi korisnici saosećali su s njom te je uveravali kako nije zaslužila ovakvo ponašanje od njenog dečka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.