UŠLI SMO U ASTRO POZITIVAN PERIOD: Posebna pažnja usmerena je na OVA 2 ZNAKA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

horoskop

UŠLI SMO U ASTRO POZITIVAN PERIOD: Posebna pažnja usmerena je na OVA 2 ZNAKA!

Mars u sekstilu sa Saturna reguliše vašu energiju kako bi dao odlučnost i izdržljivost za uspeh

Objavljeno:

Mars u znaku Strelca pravi dobar aspekat sa Saturnom iz Vodolije, što nagoveštava da smo ušli u pozitivan astro period.

Mars u sekstilu sa Saturna reguliše vašu energiju kako bi dao odlučnost i izdržljivost za uspeh. Možete metodično planirati svoj tok akcije na najefikasniji način.

Jaka radna etika i pažnja posvećena detaljima znače da možete napasti složene i teške zadatke. Ovaj tranzit posebno favorizuje ručni rad kao što su građevinarstvo ili mehaničari.

Međutim, vaše strpljenje i ambicija znače da možete uspeti u svemu što strastveno želite. Iako nećete tražiti rizike, ovo je odlično vreme za opasan posao zbog vaše razumne i oprezne prirode. Možete samouvereno da radite sa sečivima i drugim oštrim predmetom na drvetu, kamenu i gvožđu. Ovo je dobra šansa da se postigne solidan napredak sa dugoročnim projektom, pišu Astrousluge.com

1 / 9 Foto: Profimedia

Ovaj period će biti najpovoljniji za Strelčeve i Vodolije.

Neće vam smetati što se rezultati neće pojaviti odmah. U vezama ćete privući lojalne ljude ili one koji traže nekoga snažnog i pouzdanog.

Nove veze su moguće, ali će se verovatno polako razvijati. Romantika bi u početku mogla ustupiti mesto praktičnosti, ali bi dugoročna perspektiva bila dobra. Ovo je takođe dobar tranzit za učenje i podučavanje praktičnih predmeta, sportove izdržljivosti i naporne avanture.

(Espreso / Astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.