UPALJEN JE ASTRO ALARM: Zvezde kažu izazovno, 2 ZNAKA TREBA DA SE ČUVAJU JER SU NA VELIKOM UDARU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

intenzivne emocije

UPALJEN JE ASTRO ALARM: Zvezde kažu izazovno, 2 ZNAKA TREBA DA SE ČUVAJU JER SU NA VELIKOM UDARU!

Teško je kontrolisati tako intenzivne emocije ili reakcije, a zapravo je lekovito izbaciti ih iz svoje podsvesti

Objavljeno:

Danas nas očekuje izazovan aspekat na nebu, a to je Mesec iz Vage u lošem aspektu sa Plutonom iz Jarca.

Tranzit Meseca u kvadratu sa Plutonom može dovesti do kompulzivnog i destruktivnog ponašanja jer su duboko zakopana osećanja izložena.

Teško je kontrolisati tako intenzivne emocije ili reakcije, a zapravo je lekovito izbaciti ih iz svoje podsvesti. Emocionalne borbe za moć sa porodicom ili partnerima su moguće i mogu postati prilično nemilosrdne. Mogu biti uključeni ljubomora, manipulacija, ometanje krivice, maltretiranje, se*sualno zlostavljanje ili nasilje u porodici, pišu Astroulusge.com

1 / 9 Foto: Profimedia

Bilo da ste počinilac ili žrtva u bilo kojoj krizi u vezi, izazov se može pretvoriti u priliku za transformaciju i razvoj. Svesna svest će pomoći u suočavanju sa drugim mračnim oblastima ljudske prirode kao što su netrpeljivost, rasizam, strahovi i fobije, zavisnost i seksualni problemi. Mogu se otkriti porodične tajne koje se mogu suočiti, ili vaše sopstvene tajne ili sramotne navike mogu biti izložene u javnosti.

U svakom slučaju, ovaj tranzit može dovesti do eliminacije loših navika ili ponašanja i pozitivne transformacije vaših emocija i odnosa. Kvadrat Meseca u Vagi i Plutona u Jarcu najviše će se odraziti na emotvine parnerske odnose i to u većini slučajeva koji se razlikuju po godinama.

(Espreso / Astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.