TORTA SA KREM SIROM I ORASIMA GOTOVA ZA 10 MINUTA: Ne mora ni da se peče, a domaćice je zovu ČUDOM! (RECEPT/VIDEO)
Torta, Foto: Printscreen/ YOUTUBE/GESUND UND SCHNELL

LJUBAV NA PRVI ZALOGAJ

TORTA SA KREM SIROM I ORASIMA GOTOVA ZA 10 MINUTA: Ne mora ni da se peče, a domaćice je zovu ČUDOM! (RECEPT/VIDEO)

Ako tražite dobar recept za tortu kojoj je glavni sastojak čokolada, ali sadrži i ukusni krem sir i orahe, ovo je pravi slatkiš za vas! Ima samo šest sastojaka i može da ga pripremi svako, čak i ako nema mnogo iskustva u kuhinji

Objavljeno:

Torte su omiljena poslastica za svaku svečanu priliku, a još kada se lako prave i imaju malo sastojaka, savršene su i za brzinski desert!

Ako tražite dobar recept za tortu kojoj je glavni sastojak čokolada, ali sadrži i ukusni krem sir i orahe, ovo je pravi slatkiš za vas! Ima samo šest sastojaka i može da ga pripremi svako, čak i ako nema mnogo iskustva u kuhinji.

Sastojci: 200 grama keksa 100 grama oraha 80 grama maslaca 200 grama čokoladnog namaza 400 grama krem sira 200 mililitara slatke pavlake

Priprema: Keks izmrvite, a orahe usitnite u blenderu. Pomešajte ih, pa sjedinite sa istopljenim maslacem, ovo će biti kora torte. Kalup obložite papirom za pečenje i špatulom dobro utisnite mešavinu keksa, oraha i maslaca.

Za krem, umutite krem sir i čokoladni namaz dok ne dobijete vazdušastu smesu, pa nju nanesite na dobijenu koru torte. Za kraj umutite šlag, pa njim ispunite kalup do vrha. Pospite seckanim orasima i po želji ukrasite sa još čokoladnog namaza.

Pogledajte!

(Espreso / stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.