OVO DONOSI JUPITER U RIBAMA: Hoće li nas PLANETA sreće i optimizma zasuti darovima?
Ilustracija, Foto: Profimedia

poznati astrolog otkrio

OVO DONOSI JUPITER U RIBAMA: Hoće li nas PLANETA sreće i optimizma zasuti darovima?

Ukoliko ne znate kojom kućom vam vlada znak Riba, najpre pogledajte svoj podzak - tu se krije odgovor

Objavljeno:

Planeta sreće, uspeha i prosperiteta ponovo uplovljava u svoj znak Riba.

Kako za Telegraf.rs kaže astrolog Aleksandra Bjeljac, Jupiter se u Ribama dobro oseća i samim tim će ispoljiti sva svoja pozitivna dejstva na svaki znak, u zavisnosti od kuće kojom vlada znak Ribe.

Ukoliko ne znate kojom kućom vam vlada znak Riba, najpre pogledajte svoj podzak - tu se krije odgovor.

OVAN - 12. kuća BIK - 11. kuća BLIZANCI - 10. kuća RAK - 9. kuća LAV - 8. kuća DEVICA - 7. kuća VAGA - 6. kuća ŠKORPIJA - 5. kuća STRELAC - 4. kuća JARAC - 3. kuća VODOLIJA - 2. kuća RIBE - 1. kuća

Detaljno pogledajte prognoze šta vas očekuje u narednom periodu u odnosu na poziciju Riba i kuće u kojoj se ovaj znak nalazi.

Horoskop
foto: Profimedia

RIBE NA VRHU 1. KUĆE

Očekujte sudbinske preokrete, sve ono što vas je kočilo poslednjih godina sada će dobiti svoje razrešenje. Sva vrata će vam biti otvorena, a sreća i napredak će vas pratiti na svakom koraku.

Ovo je period koji treba da iskoristite, jer Jupiter kroz prvu kuću svima sa ovim aspektom donosi sreću.

RIBE NA VRHU 2. KUĆE

Boljitak na finansijskom planu, novac će vam pristizati sa svih strana, ulaganja su u ovim periodu su vrlo isplativa, jer će vam se vraćati trostruko. Takođe, igre na sreću vam mogu neočekivano doneti novac ili neku materijalnu vrednost.

Idealno za promenu posla.

RIBE NA VRHU 3. KUĆE

Svi pregovori, dogovori i uopšteno komunikacija će vam donositi sreću. Papirologija će vam biti benefitna bilo da prodajete, kupujete ili obavljate kancelarijske poslove.

Možete očekivati dosta kraćih putovanja, kao i kupovinu prevoznog sredstva. Dobra komunikacija sa rodbinom, popravljanje loših odnosa.

RIBE NA VRHU 4. KUĆE

Mnogi mogu da se obezbede stambeno. Prodaja ili kupovina nekretnine će biti veoma uspešna. Promena mesta boravka vam je dobro aspektovana, pogotovo ako već duže vreme želite da se preselite. Pogodovaće vam i uređenje postojećeg doma, sređivanje životnog prostora.

Odlični aspekti za proširenje porodice.

RIBE NA VRHU 5. KUĆE

Ovo je period ljubavi - slobodni će uploviti u veze, zauzeti će se odlučivati na krunisanje svoje ljubavi. Može doći do trudnoća, biće prisutno dosta zabave... Suštinski, pred vama je lep period.

Svi u brakovima će uživati u svojoj ljubavi i provoditi više vremena sa partnerom.

RIBE NA VRHU 6. KUĆE

Možete očekivati unapređenje kroz posao. Za one koji žele da pokrenu sopstveni biznis ovo je jako srećan i isplativ period. Mnogi će promeniti sadašnje radno mesto i pronaći plaćeniji posao. Bezbroj ponuda i opcija će biti pred vama.

Bićete puni energije i vitalnosti.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.