4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU PRAVI GURMANI: Oni UŽIVAJU U HRANI, da li se možda PRONALAZITE MEĐU NJIMA?
Horoskop, Foto: Profimedia

VOLE DA JEDU

4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU PRAVI GURMANI: Oni UŽIVAJU U HRANI, da li se možda PRONALAZITE MEĐU NJIMA?

Strelac nikada neće deliti svoju hranu, nije da su škrtice, ali slede mantru da dobre stvari drže blizu svog srca

Objavljeno:

Ako ste ljubitelj hrane, znate koliko je teško odoleti dobroj hrani. Od čokolade do pice, sve izgleda tako primamljivo. Iako svi vole dobru hranu, postoje neki koji su spremni napraviti sve za ukusno jelo. Ako se pitate otkud sva ta ljubav, evo četiri horoskopska znaka koji su, prema Pinkvilli, veliki gurmani.

Riba

Ribe vole hranu. Jesti dobru hranu i odmarati se njihova je omiljena zabava. Bilo da se radi o eksperimentisanju s novim ukusima do istraživanja raznih jela, Ribe su uvek za to. Njih možete lako osvojiti nudeći im dobru hranu.

1 / 4 Foto: Profimedia

Lav

Lavovi su takođe ljubitelji hrane i često se ljute kada je gladan. Sve što im je potrebno u životu je puno ljubavi i hrane. Ponudite im dobru hranu i osvojićete ih. Bilo da se radi o hrani iz restorana ili domaćim jelima, Lavovi nikada neće reći ne hrani.

Rak

Rak takođe voli hranu. Uvek možete pronaći Rakove kako jedu nešto slatko. Vole isprobavati nove kuhinje, a otmeni restorani obično su njihovo omiljeno mesto za druženje. Raka uvek možete osvojiti šoljom kafe i ukusnim sendvičem. Za Rakove, zabave se svode samo na dobru hranu i piće. Strelac

Strelac je takođe pravi ljubitelj hrane i mogu namirisati dobru hranu. Strelac nikada neće deliti svoju hranu, nije da su škrtice, ali slede mantru da dobre stvari drže blizu svog srca.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.