NIKADA NE BISTE POMISLILI DA TAKO MOŽETE DA IZBELITE VEŠ: Genijalan trik!
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATAN REZULTAT!

NIKADA NE BISTE POMISLILI DA TAKO MOŽETE DA IZBELITE VEŠ: Genijalan trik!

Takav rezultat dobija se zbog salicine kiseline koje sadrže ove tablete, a osim izbeljivanja, aspirin uspešno otklanja i fleke

Objavljeno:

Beli veš, košulje i uopšte bela odeća posle nekog vremena postaju neupotrebljivi ma koliko ih prali i kakve deterdžente koristili.

To se deševa ne samo sa vešom, nego i sa krpama, zavesama, p osteljinom, itd. Postoji jako jednostavan trik da se reši takav problem i da vaše stvari oput budu snažne bele boje.

Tajna je u samo jednom sastojku koji verovatno svi imate u kući, a to su tablete aspirina.

Način da izbelite veš je veoma jednostavan: potrebno je da pet, šest tableta aspirina izmrvite i ubacite u bubanj mašine, a onda po uobičajenoj proceduri sipate prašak i omekšivač. Na ovaj način otklonićete i fleke sa obojenih stvari, a vaše bele stvari će izgledati kao da su juče kupljene.

Takav rezultat dobija se zbog salicine kiseline koje sadrže ove tablete, a osim izbeljivanja, aspirin uspešno otklanja i fleke.

Postoji još jedan način da izbelite veš i skinete fleke asprinom, a da ga ne ubacujete direktno u bubanj mašine.

Rastvorite pet tableta u osam litara tople vode i potopite stvari u ovaj rastvor. Ostavite ih da prenoće, pa onda ih zajedno sa rastvorom stavite u mašinu i operite po uobičajenoj proceduri.

(Espreso / najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.