AKO VAM KOSA SLABO RASTE SIGURNO PRAVITE OVE 2 GREŠKE: Laki saveti za BUJNU FRIZURU (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZA KOSU KAO IZ REKLAME

AKO VAM KOSA SLABO RASTE SIGURNO PRAVITE OVE 2 GREŠKE: Laki saveti za BUJNU FRIZURU (VIDEO)

Tejlor Rouz, bjuti influenserka je na TikToku, podelila video u kom je otkrila da postoje greške koju većina žena pravi u nezi kose

Objavljeno:

Da li vam je nakada palo na pamet da vaša kosa ne raste jer je ne perete kako valja ili je previše forsirate toplotom? Možda ste mislili da je nega kose prilično jednostavna, ali se ispostavilo da možda sve radite pogrešno, a baš zbog tih pogrešnih koraka vaša kosa ne raste.

Tejlor Rouz, bjuti influenserka je na TikToku, podelila video u kom je otkrila da postoje greške koju većina žena pravi u nezi kose.

"Koristite fen, peglu ili figaro više od jednom nedeljno i prečesto perete šamponom kosu", rekla je Rouz u videu dok se češljala i pokazivala ostalim tiktokerima koliko je njena kosa zdrava.

Njen video je ubrzo postao viralan, a jedan od korisnika je dodao: "Filtrirajte vodu prilikom pranja kose, previše kalcijuma u ​​vodi je takođe loše za kosu".

Ovo nije jedini video koji je Tejlor podelila na pomenutoj mreži, ona je u ostalim videima objasnila i kako se pravilno pere kosa, ali i koje ona preparate koristi.

Tejor koristi šampon samo na temenu svoje kose, uvek nakon pranja koristi regenerator ili masku. Za rast kose koristi koristi ulje od ruzmarina, kao i pininčanu vodu, a nekada pre pranja kose uradi masažu glave.

U komentarima ispod videa, nizali su se komentari ljudi koji su probali njene saveti i svi su bili zadovoljni, pa tako ako i vi imate problem sa kosom, ovu su neki od saveta za bujnu i negovanu kosu.

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.