PREDJELO KOJE MOŽE DA BUDE I POSNO I MRSNO: Testo se pravi od GRAŠKA, a u brašno dodajte 1 NEOBIČAN SASTOJAK RECEPT
Predjelo, Foto: Printscreen/Youtube/One day One recipe

PREUKUSNO

PREDJELO KOJE MOŽE DA BUDE I POSNO I MRSNO: Testo se pravi od GRAŠKA, a u brašno dodajte 1 NEOBIČAN SASTOJAK RECEPT

Takođe, posni rolat nemojte da posipate rendanim sirom. Testo se lako pravi, samo u brašno dodate grašak i peršun i to je sva nauka. Uživajte u neobičnom, a neverovatno ukusnom predjelu

Objavljeno:

Rolat čije se testo pravi od graška, a puni se kuvanim jajima biće apsolutni hit na svakoj slavi. Ovo možete da služite i za Novu godinu, a ako želite za Svetog Nikolu, napravite posnu varijantu u koju ćete umesto kuvanih jaja staviti nešto drugo.

Takođe, posni rolat nemojte da posipate rendanim sirom. Testo se lako pravi, samo u brašno dodate grašak i peršun i to je sva nauka. Uživajte u neobičnom, a neverovatno ukusnom predjelu.

Sastojci:

100 g brašna

150 g kuvanog graška

1 veza peršuna

3 tvrdo kuvana jaja

rendani sir

Priprema:

U brašno dodajte grašak i peršun. Sjedinite štapnim mikserom, pa umesite testo. Zatim razvucite, pa sipajte preko rendana jaja i urolajte. Stavite rolat u pek papir i alu foliju i umotajte. Pecite na 180°C oko 30 minuta. Isecite, pa ako želite deo pospite rendanim sirom i zapecite još 5-10 minuta

(Espreso / Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.