REŠITE SE TVRDOKORNIH MRLJA IZ WC ŠOLJE: Potrebna vam je samo 1 stvar iz KUHINJE, bićete ZAHVALNI (VIDEO)
WC šolja, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO!

REŠITE SE TVRDOKORNIH MRLJA IZ WC ŠOLJE: Potrebna vam je samo 1 stvar iz KUHINJE, bićete ZAHVALNI (VIDEO)

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje se i sami koriste limuntus

Objavljeno:

Dobro je poznata uzrečica - "Čistoća je pola zdravlja", a kupatilo, to jest, okolina WC šolje svakako su jedno od mesta u kojima vreba najveća opasnost od bakterija i infekcija.

Jedna žena iz Australije podelila je sa svojim prijateljima na Fejsbuku kako je očistila svoje kupatilo od tvrdokornih mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi za pečenje. U grupi na Fejsbuku, Loren je otkrila kako je za čišćenje koristila samo jedan jeftini proizvod – limuntus, prenosi Daily Mail.

- Mrzim da čistim toalet. Dve posude (oko 25 grama) limuntusa ostavljene u WC šolji devet sati rešiće celu stvar. Najteži deo procesa je paziti da ljudi ne koriste šolju u tih devet sati. Htela sam da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije - napisala je Lauren u svojoj objavi i uz te reči podelila fotografije odlične transformacije.

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje se i sami koriste limuntus.

- Koristim limuntus na dnevnoj bazi za čišćenje toaleta, ali odlična je jer nema hemikalija pa i deca mogu da čiste s njom - komentarisala je jedna majka.

- Limunska kiselina je najbolja! Odlična za toalete - bila je saglasna jedna korisnica.

(Espreso / Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.