POZNATA FITNES DAMA POZIRALA POTPUNO GOLA, DODIRIVALA SE PO SVAKOM DELIĆU: Pa uradila nešto što će se PREPRIČAVATI
Sophie Lait, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOKANTNO

POZNATA FITNES DAMA POZIRALA POTPUNO GOLA, DODIRIVALA SE PO SVAKOM DELIĆU: Pa uradila nešto što će se PREPRIČAVATI

Sophie, koja često pozira gola ili u odeći za teretanu ili u donjem vešu, snimila je svoje bujne obline u ogledalu, a strateška mesta prekrila je rukama

Objavljeno:

Influenserka Sophie Lait dobila je pohvale zbog jedne od svojih poslednjih objava na Instagramu na kojoj se založila za pozitivan stav o telu i veličanstvenim oblinama, piše Daily Star.

Fitness trener podelila je fotografiju na kojoj je potpuno gola te je svojim pratiocima poručila da nisu manje seksi ako imaju stomak.

Sophie, koja često pozira gola ili u odeći za teretanu ili u donjem vešu, snimila je svoje bujne obline u ogledalu, a strateška mesta prekrila je rukama.

"Nisi manje seksi jer imaš stomak", naslovila je Sophie svoju objavu u kojoj je objasnila zašto se svako treba ponositi svojim telom.

Bila je hronično nezadovoljna

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

"Celi život uvek sam verovala da se moja privlačnost temelji na tome kako moje telo izgleda, koliko mi je stomak bio ravan i koliko su mi noge bile glatke… Ali tuga koja je bila povezana s neprestanim jurnjavama za tim stvarima me gušila. Naveli su nas da verujemo da ako imamo stomak znači da smo podbacili. Nismo!", poručila je Sophie.

Zatim je navela kako je na nju delovala njena majka koja je lepa žena, no prema sebi i svom telu odnosila se previše samokritično. To je delovalo i na Sophie, pa je i ona bila nezadovoljna svojim telom, ma koliko da je bila vitka.

"Kako sam postajala starija, videla sam druge žene koje su se osećale super u svojoj koži mada su imale stomak, celulit, strije! Nisam mogla verovati! Bila sam tako šokirana! One su prigrlile svoje telo onakvo kakvo jest.

Iskrena i dirljiva poruka

Sada znam da nesigurnost proizlazi iz velikog broja stvari: slavnih osoba, časopisa, filmova, reklama i još mnogo toga! Ono što je bilo stvarno tužno je da je i moja mama bila uvučena u otrovno carstvo kulture prehrane, baš kao što sam ja, i to me tako naljutilo!

Čak i kad sam bila najmršavija, nikad se nisam osećala dovoljno mršavo. Svi se trudimo i stavljamo svoje telo na još više emocionalnog stresa. Ali stalno brinuti kako izgledamo nije zabavno iskustvo, verujte… Znam. Šaljem vam veliku dozu ljubavi u slučaju da vam zatreba danas. Svima vama sjajno ide i svi ste famozni", napisala je Sophie.

Njena objava dobila je više od 14.000 lajkova, a mnogi pratioci pohvalili su je zbog iskrene i dirljive poruke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.