ZAPEČEN I PUNJEN KROMPIR NA ORIGINALAN NAČIN! Probajte i vi, jednostavno je
Krompir, Foto: Printscreen/Youtube/Lekovite Biljke

recept

ZAPEČEN I PUNJEN KROMPIR NA ORIGINALAN NAČIN! Probajte i vi, jednostavno je

Pogledajte inovativan recept sa krompirom koji će vas oduševiti

Objavljeno:

Zapečeni krompir punjen raznim đakonijama se pravi veoma lako, a tako je dobar..

Sastojci Količina

krompir 4 veća

pršuta 200 g

pavlaka 250 g

kačkavalj 200 g

origano po ukusu

Kako pripremiti

Krompir dobro operite, skuvajte u ljusci, pa ga presecite na pola i kada se malo ohladi izdubite. Poređajte izdubljene polovine krompira u vatrostalnu posudu.

Za punjenje pomešajte pavlaku, rendani kačkavalj, na kocke isečenu pršutu i malo origana. Malo rendanog kačkavalja ostavite sa strane da na kraju pospete preko krompira.

Napunite krompir pripremljenim filom i stavite da se peče u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 30 minuta.

Pred kraj pečenja punjeni krompir prekrite rendanim kačkavaljem, pa vratite u rernu na par minuta da se kačkavalj lepo istopi. Poslužite toplo.

(Espreso/Recepti.zena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.