SKINULA SE U DONJI VEŠ I RASKRINKALA POZNATE LIČNOSTI: Razgolićena devojka ih je raznela U PARAMPARČAD (FOTO/VIDEO)
Influenserka, Foto: Printscreen/Instagram/danaemercer

MNOGE MANEKENKE KORISTE OVAJ ŠTOS

SKINULA SE U DONJI VEŠ I RASKRINKALA POZNATE LIČNOSTI: Razgolićena devojka ih je raznela U PARAMPARČAD (FOTO/VIDEO)

Između ostalog, otkrila je kako da grudi izgledaju lepše. Radi se o 'slučajnom' podizanju obe ruke u vazduh. Nešto kao popravljanje frizure

Objavljeno: 21:22h

Ovaj trik koriste mnoge svetski poznate žene kada se slikaju za svoje Instagram profile, posebno kada su u bikiniju poput Kortni Kardašijan, Li-En Pinok, Bel Hadid i Loti Mos.

Influenserka Danae Mercer (33) iz Dubaija je svojim objavama skupila oko 2,4 miliona pratilaca na Instagramu. Tamo ona savetuje kako jednostavne promene u poziranju, osvetljenju i odeći mogu „dramatično promeniti način na koji uticajni ljudi izgledaju na društvenim medijima“.

Između ostalog, otkrila je kako da grudi izgledaju lepše. Radi se o 'slučajnom' podizanju obe ruke u vazduh. Nešto kao popravljanje frizure.

- Vrlo je jednostavno. Nosite usku košulju ilibikini, podignite ruke i prekrstite ih preko glave i udahnite. Ovo je savršena poza za stvaranje iluzije podignutih grudi – objasnila je ona u videu, u kojem je pokazala nekoliko trikova kako da nosite bikini da bi telo u njemu izgledalo bolje.

- Da li ste ikada primetili da su vam ruke često iznad glave na internet fotografijama? Deluje kao prirodno 'podizanje' za dame. Dodajte tome malo tradicionalnog poziranja; leđa su ispupčena, grudi su ispupčene, nema disanja, a bam, odlično ste pogodili - dodala je.

Ona kaže da ovaj trik koriste mnoge svetski poznate žene kada fotografišu za svoje Instagram profile, posebno kada su u bikiniju, kao što su Kourtni Kardašijan, Bela Hadid i Loti Mos.

Predlaže drugu pozu za sličan efekat na grudima u kojoj je jedna ruka položena sa strane, a druga podignuta iznad glave. Takođe je zgodno držati telo kada je jedna ruka prekrštena ispod grudi i zapravo ih podiže dok je druga u visini ušiju, prenosi Dejli mejl.

(Espreso / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.