NAJBOLJE STVARI OD SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: Naprosto ih OBOŽAVAMO
Ilustracija, Foto: Profimedia

astro

NAJBOLJE STVARI OD SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: Naprosto ih OBOŽAVAMO

Lav je istinski romantičar i naučiće vas ceniti sitne znakove pažnje i svu lepotu koja se povezuje s ljubavlju

Objavljeno:

Ako vas Rak pita 'kako si', on je jedan od retkih koji želi čuti odgovor na to pitanje. Lav je istinski romantičar i naučiće vas ceniti sitne znakove pažnje i svu lepotu koja se povezuje s ljubavlju.

Ovan

Ovan život čini uzbudljivim! Svaki trenutak je važan u životima pripadnika ovog znaka, a taj stav prenose na druge. Ako vam treba partner za lude avanture - Ovan je prvi za to. S Ovnom se možete posvađati, no za pet minuta će oni sve zaboraviti. Skakat će od veselja učinite li nešto lepo za njih. Ljuti li vas netko, Ovan će prvi imati razumijevanja i podupreti vas. Ovnovi se brzo i jako zaljubljuju, pa partneri s njima prožive nezaboravno iskustvo.

Bik

Bikovi su jako velike maze, iako se ne čine tako na prvu. Veoma su odani - pa su kao takvi odlični prijatelji. Bik ne može pomoći sebi da ne bude iskren - nesposobni pretvarati se. Ako osećate krivicu jer ste pojeli još jedan red čokolade, Bik će vas podsetiti da to zaslužujete. U domu Bika ste uvek dobrodošli. Pomaže u realizaciji vaših ideja tako da vam da realnu perspektivu i praktične savete. Kako sami vole uživati u svemu najboljem, uz Bika ćete uživati i vi.

Blizanci

Želite li o nečemu raspravljati i analizirati, pripadnici ovog znaka su idealni za to. Obožavaju nove ljude i situacije, pa ćete s Blizancima otvarati svoje horizonte. Ako vam se jedna njihova 'strana' ne sviđa, bez brige - sutra će već biti drugačiji. Pametni i dobro načitani, Blizanci su odličan partner u igrama znanja. Zbog njihove otvorenosti nećete se morati puno truditi kako bi ih upoznali. Na sve oko sebe deluju podsticajno i pozivaju na aktivnost. Nemate s kime izaći, Blizanac je tu za vas.

Rak

Iz Raka zrači svojevrsna nežnost i zanimanje za druge ljude. Rak će se uvek truditi kako bi drugima bilo ugodno. Ima neverovatan instinkt i odmah zna prepoznati ako nešto nije u redu s vama - bilo da ste tužni ili ljuti. Ako vas Rak pita 'kako si', on je jedan od retkih koji želi čuti odgovor na to pitanje. Njegov uvrnut smisao za humor pravo je osveženje. Rak poseduje veliku unutarašnju snagu i uz njega se lako osećati sigurno. Otvoreno će pokazati koliko vas voli i koliko mu značite.

Devojka, Crtež, Retro, Magija, Zodijak, Horoskop
foto: Profimedia

Lav

Lav u svaki deo života unosi dozu adrenalina i zabave. Voli život i ljude, a taj njegov entuzijazam je zarazan. Istinski je romantičar i naučiće vas ceniti sitne znakove pažnje i svu lepotu koja se povezuje s ljubavlju. Zaštitnički je raspoložen prema ljudima koje voli. Šarm Lava mu pomaže da se izvuče iz gotovo svake nezgodne situacije. Ako se Lav zaljubi u vas, imaćete osećaj kao najljepše i najpoželjnije biće na planeti. Karakteristika Lava je simpatično čudnjikava.

Devica

Pripadnici ovog znaka su duboki, osećajni i promišljeni ljudi. U trenutku potrebe, Devica će se prva stvoriti na vašim vratima bez poziva. Posložiće vam ormar, garažu ili kuhinju - i to će im biti zabavno. Devicu nikad nećete trebati čekati, ona će uvek doći pet minuta ranije. Organizovanost pripadnika ovog znaka deluje kao lek za smirenje. Device uvijek imaju plan, a to je nešto što ih čini zanimljivima.

Vaga

Pripadnici ovog znaka imaju dobru 'vibru' i unose prijatnost u okruženje. Vaga je najsretnija ako su svi drugi sretni. Gotovo je nemoguće ne voleti Vagu, oni imaju urođeni šarm poput deteta. Može kao posrednik uskočiti u svaku svađu, imaju talent za rešavanje sukoba. Ceni lepotu i stil i to unosi u živote drugih ljudi. Redovno će vas podsećati na vaše dobre strane.

Škorpija

Škorpija je jedna od najodanijih osoba koje ćete imati prilike da upoznate. Pripadnici ovog znaka su najbolji izbor za poveravanje problema. Zabavno je pomiriti se sa njima. Škorpija primećuje sve - od nove frizure do odeće, i uvek daje kompliment. Škorpija ceni svaku lepu stvar koju uradite za njega. Možete razgovarati sa njim o seksu bez da se osećate neprijatno. Pripadnici ovog znaka imaju veliku energiju i mogu da promene svet.

Strelac

Život sa njima je avantura sam po sebi. Oni su zaista velikodušni i uvek spremni da daju ne očekujući ništa zauzvrat. Odličan su dodatak svakoj zabavi - veseli su, društveni i svi ih vole. Uvek imaju stav i ne plaše se da se bore za svoja uverenja. Strelac je dobro rame za plakanje. Sa pripadnicima ovog znaka uvek ćete znati na čemu ste i šta misle o vama. Svoja iskustva i znanja rado dele sa drugima.

Jarac

Predodređeni su za uspeh u životu i donose ga svojim najmilijima. Oni su jedni od najboljih i najpažljivijih domaćina Zodijaka. Oni su jaki i samodovoljni i podstaći će ljude oko sebe da budu takvi. Ako ste im pravi prijatelj, ne postoji ništa što oni neće učiniti za vas. Njihova ljubav se obično vezuje za niz poklona – od kuvanja večere do materijalnih dobara. Ambiciozan i ciljno orijentisan, ohrabriće vas da i sami budete takvi. Uvek su tu da vas prizemlje - i kažu kako stvari zapravo stoje.

Vodolija

Njihova originalnost i domišljatost su poznati. Veoma su objektivni i kao takvi odlični za davanje razumnih saveta drugima. Zahvaljujući svom uvrnutom intelektu, umeju da nađu zajednički jezik skoro sa svima. Sjajno je biti deo njihovog društvenog kruga jer su oni glavni pokretači zabave. Oni ne prate druge, već prate svoj put i motivisaće vas na isti. Oni su veliki borci za pravdu. Ako im je stalo do vas - učiniće sve da vas usreće.

Ribe

Deluju dostojanstveno i energično, kao da dolaze iz drugog sveta. Planiranje sa njima je veoma jednostavno i ne stvara nepotrebne probleme. Imaju sjajnu intuiciju i daju odlične savete svojim najmilijima – bilo da su u pitanju finansije ili ljubav. Nisu površni i ne gledaju na ljude tako. Imaju razumevanja za sve oko sebe i možete im poveriti svoja osećanja. Njihova umirujuća energija lako prelazi na one oko njih. Njihova spontanost je legendarna i njome inspiriše druge.

(Espreso / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.