POZVAO ME JE DA SE VIDIMO, A ONDA SU ME SAČEKALA NJIH PETORICA: Nastavila sam da radim OVO sa jednim od njih VIDEO
Foto: Printscreen/Tiktok

posrećilo joj se

POZVAO ME JE DA SE VIDIMO, A ONDA SU ME SAČEKALA NJIH PETORICA: Nastavila sam da radim OVO sa jednim od njih VIDEO

"On ulazi u restoran i primećujem da je došao u isto vreme kad i grupa drugih prekrasnih muškaraca. Mahnem mu i primetim da svi oni počinju hodati prema meni...", ispričala je devojka

Objavljeno: 14:03h

Amerikanka Paige Byrann (28) ispričala je u TikTok videu kako je jedno veče dok je bila vani s prijateljicama upoznala dečka koji joj se svideo, pa su dogovorili da sledeći dan odu na večeru.

- Nismo jedno drugom morali ništa ni reći, samo smo 'plutati' kroz gomilu u klubu jedan drugom u zagrljaju, a čim je pesma završila ostavila sam mu broj, pa smo odmah tu noć dogovorili izlazak - rekla je na svom profilu @paigebryanofficial.

Jedva ga je, kaže, čekala opet videti pa je prva stigla u restoran, a konobarica ju je otpratila do stola za šestoro, čemu tad nije pridavala važnost.

- 10-ak minuta kasnije on ulazi i primećujem da je došao u isto vreme kad i grupa drugih prekrasnih muškaraca. Mahnem mu i primetim da svi oni, da svi, počinju hodati prema meni... - priča Paige, a on je grli i govori joj da sjajno izgleda. Nije, kaže, ni spomenuo zašto je na spoj doveo i Jima, Jamesa, Paula, i Tyronea.

- Čudno, ali na kraju je spoj bio dobar i nije bio potpuni gubitak vremena, jer je brzo shvatila da s jednim od prijatelja ima puno toga zajedničkog. Dečka s kojim se trebala naći tako više nikad nije videla ali je, kaže, počela izlaziti s jednim od njegovih prijatelja, prenosi The Sun.

- Iskreno, učinio ti je uslugu. Doveo je i drugi izbor - napisao je jedan pratilac, a mnogi su komentarisali kako je to 'zapravo bilo baš lepo od njega'.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.