MLADA BEZ SRAMA ODLUČILA DA URADI OVO GOSTIMA PRED SAMO VENČANJE: Ubeđivali su je da odustane, ni da ČUJE
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok

ŠTA VI MISLITE?

MLADA BEZ SRAMA ODLUČILA DA URADI OVO GOSTIMA PRED SAMO VENČANJE: Ubeđivali su je da odustane, ni da ČUJE

Mlada iz Australije želi da njeni nevakcinisani gosti sede za jednim antivakserskim stolom, no ostali je uveravaju da to nema smisla

Objavljeno: 13:43h

Mlada Heidi iz Sydneyja rekla je da razmišlja o tome da svoje nevakcinisane goste smesti zajedno za jedan "antivakserski" stol. Govoreći u australskoj radijskoj emisiji "Kyle and Jackie-O", žena je objasnila da se njeno venčanje održava u martu 2022, piše Independent.

"Razmišljam trebam li poseban antivakserski stol kako bi svi ostali gosti bili malo opušteniji s ljudima koji nisu vakcinisani ili da uopšte ne razmišljam o tome?", pitala je Heidi.

Kyle Sandilands i Jackie O'Henderson složili su se s time da neće učiniti ništa jer će se ti nevakcinisani gosti verovatno mešati s drugim gostima tokom cele noći. Sandilands je odgovorio uveravajući Heidi da su vakcinisani gosti "zaštićeni".

Njihovo razdvajanje neće učiniti ništa

Mlada, Venčanje, Venčanica, Svadba, Bidermajer, Veselje
foto: Profimedia

O'Henderson je dodala: "Mislim da njihovo razdvajanje za stolom neće učiniti ništa." Oba radijska voditelja složila su se da bi bilo "razumno" zamoliti sve nevakcinisane goste da se testiraju na covid-19 pre venčanja. "To je tako standardno ovih dana, Heidi, a posebno s testovima kod kuće je to prilično lako napraviti", rekao je O'Henderson.

Zbog trenutnih ograničenja u Novom Južnom Walesu, onima koji nisu vakcinisani ili nisu u potpunosti vakcinisani dopušteno je nazočiti samo "malom venčanju".

To znači da mogu biti samo na venčanju s najviše 11 osoba, uključujući one koji se venčaju, osobu koja vodi brak, dvoje svedoka, nekoga ko će snimiti službu i petero gostiju.

"Svi ljudi koji nisu u potpunosti vakcinisani na malom venčanju moraju sedeti dok konzumiraju alkohol i dok jedu i piju", dodaje se na vladinoj web stranici Novog Južnog Walesa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.