MUČITE SE S NEPRIJATNIM ZADAHOM I MIRISOM ISPOD PAZUHA? Postoji rešenje i za to!
Zadah, Foto: Profimedia

saveti

MUČITE SE S NEPRIJATNIM ZADAHOM I MIRISOM ISPOD PAZUHA? Postoji rešenje i za to!

Još jedna pomalo neugodna situacija je kada osetite neugodan miris iz vaših pazuha.

Objavljeno:

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji u kojoj mislite da imate loš zadah, a kod sebe nemate žvake. Ili, recimo, na izlasku iz stana, potrgate patentni zatvarač na jakni i nemate šta drugo obući. Ponekad se svako od nas nađe u nekoj takvoj situaciji, a portal Bright Side otkrio je nekoliko jednostavnih trikova kako rešiti svakodnevne probleme s običnim kućnim proizvodima.

Vilica za patentne zatvarače

Ponekad se patentni zatvarač potrga i "skine" . Postoji jednostavan trik da to popravite, sve dok patentni zatvarač nije izobličen i jezičak patentnog zatvarača nije slomljen. Samo pričvrstite jezičak na zupce vilice i uvucite ga u patentni zatvarač, kao prikazano u videu:

Slana voda za loš dah

Slana voda je ubica bakterija i može se boriti protiv bakterija u vašim ustima. Samo otopite pola kašičice soli u čaši mlake vode i ispirajte grlo. Osim što se rešava lošeg zadaha, takođe može poboljšati oralno zdravlje i ublažiti bilo kakvu iritaciju disajnih puteva. Limun ili sirće za pazuhe

Još jedna pomalo neugodna situacija je kada osetite neugodan miris iz vaših pazuha. Ne sećaju se svi sa sobom poneti dezodorans ili parfem. Dakle, jednostavan trik je iscediti malo limunovog soka ili sirćeta na maramicu i namazati njime pazuhe.

Vodica za ispiranje usta za perut

Imate perut, ali nemate šampon protiv peruti? Započnite šamponiranjem s bilo kojim šamponom koji imate. Zatim razredite vodu za ispiranje usta s vodom u razmeri 50:50 i prođite kroz vlasište. Malo umasirajte i ostavite da odstoji nekoliko minuta pre nego što je isperite. Na kraju iskoristite regenerator jer alkohol u vodici za ispiranje usta može isušiti kosu.

Sirće za mirise životinja

Kad imate kućne ljubimce, događaju se nesreće, posebno na vašem tepihu. Umesto upotrebe jakih hemijskih sredstava za čišćenje, zbog kojih bi vaš ljubimac mogao ponovno poželeti obeležiti tu teritoriju, posegnite za sirćetom. Prvo očistite i obrišite sav višak ubrusom. Zatim pošpricajte mrlju jednakih količina običnog alkoholnog sirćeta i vode i poprskajte područje. Obrišite ubrusom. Ponavljajte dok mrlja ne nestane.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.