HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SU ODLIČNI PLESAČI: Vage EMOTIVNO doživljavaju, RIBE sve po intuiciji, a vi?
Horoskop, Foto: Profimedia

astrologija

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SU ODLIČNI PLESAČI: Vage EMOTIVNO doživljavaju, RIBE sve po intuiciji, a vi?

Vrlo su disciplinovani, posvećeni i imaju dosta samopouzdanja što je potrebno svakom plesaču

Objavljeno:

Ples je nešto što koristi i našim telima i našim dušama. Prema astrološkim shvatanjima, neki horoskopski znaci jače i snažnije osećaju muziku i ritam. Oni tvrde i da se po načinu na koji osoba pokreću svoje telo, može prepoznati kom znaku pripada.

Lavovi su rođeni za scenu i veoma su vešti u ispoljavanju svoje energije na plesnom podijumu. Sposobni su da kontrolišu svoje pokrete ali i da improvizuju. Oni imaju mnogo energije, što je plesačima i potrebno. Njihovoj igri doprinosi i to što su snaži, sa jakim stopalima i dobrim držanjem. Vrlo su disciplinovani, posvećeni i imaju dosta samopouzdanja što je potrebno svakom plesaču.

Bikovi obožavaju da plešu. Oni počinju da se njišu čim čuju muziku. Njihov ples je senzualan pošto imaju urođen osećaj za lepo i tačno znaju kako će njihova igra biti vizuelno prijatnija. Vrlo su uporni i kada odluče da nauče neki plesni korak, neće stati.

Vage vrlo emotivno doživljavaju ples i njihovo telo šalje jasne poruke i signale. Sjajno osećaju ritam i znaju da se zaborave kada plešu i da se samo fokusiraju na korake koje uče. Vage su sjajne i kao partneri u plesu.

Ribe sve rade po intuiciji pa tako i plešu. I one, kao i Vage, znaju da u svoju igru utkaju svoja osećanja. Oni su kreativni i umetnički tipovi koji uvek nešto novo dodaju u svoju igru na podijumu. Za njih kažu da koriste celo telo kada plešu, ali da sve potiče iz srca.

Svet plesa je jedino mesto gde se ceni Devičina osobina da bude najbolja. One imaju svu odlučnost, disciplinu, prostornu svest i motivaciju koja je potrebna velikim plesačima. Neće odustati ukoliko dobro ne savladaju korak ili ne urade kombinaciju pokreta onoliko brzo koliko misle da bi trebalo. Device nisu samo odlični plesači već i koreografi. Vole da svoje znanje i pažnju posvećuju detaljima i stvaraju nešto tako lepo kao što je ples.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.