MERENJE VELIČINE "PONOSA" UZ 1 NAČIN: Lekar OBJASNIO kako najlakše to da PROVERITE, samo pogledajte U PRSTE!
Polni organ, Foto: Profimedia

OPAAAA

MERENJE VELIČINE "PONOSA" UZ 1 NAČIN: Lekar OBJASNIO kako najlakše to da PROVERITE, samo pogledajte U PRSTE!

Naravno, ova često citirana formula nije korisna samo za procenu veličine nečijeg falusa

Objavljeno: 19:25h

Lekar je otkrio nekonvencionalan način da se proceni veličina polnog organa i to jednostavnim pogledom na ruke muškarca. TikTok video u kojem je prikazana metoda za merenje polnog organa prešao je 1,5 miliona pregleda na video platformi.

- Veličinu muškog slnog organa možete pogoditi po tome koliko mu je kratak kažiprst - rekao je dr. Karan Rajan, koji ima TikTok profil pod nazivom @dr.karanr. Ovaj lekar je citirao urološko istraživanje iz 2011. u Asian Journal of Andrology, za koje je rekao da je otkrilo da 'ako je kažiprst kraći u usporedbi s domalim prstom, to znači da muškarac ima veći penis'.

- Ovo je poznato kao dužina druge i četvrte znamenke, a računa se tako da se dužina kažiprsta podeli s dužinom domalog prsta. Što je kažiprst manji, to je manja dužina - nastavio je Rajan. Razmišljajte o tome kao o urološkoj verziji korišćenja podlaktice za izračunavanje veličine stopala.

Naravno, ova često citirana formula nije korisna samo za procenu veličine nečijeg falusa.

- Manja dužina znamenki ukazuje na visoku izloženost testosteronu. Prema studiji, testosteron ne kontroliše samo buduću dužinu penisa već i buduću dužinu prsta - objasnio je medicinski stručnjak.

Međutim, nemojte još meriti svoj polni orgab, jer ova korelacija 'nije čvrsto pravilo', napisao je lekar na TikToku u komentarima.

- To je zanimljiva studija, ali nikako pravilo - pojasnio je stručnjak.

- Dok se žene pitaju je li to istina, muškarci još gledaju i upoređuju svoje kažiprste i domale prste - glasio je jedan od komentara ispod videa.

Drugi je napisao: 'Pitam se koliko muškaraca je odmah pogledalo svoje prste'.

Ovo nije jedini neortodoksni način za procenu proporcija penisa. Naime, istraživanja su pokazala da što je veći nos muškarcu, to mu je veći penis.

Naučnici još osporavaju važnost veličine penisa sa studijama koje tvrde da dužina ne određuje može li muškarac zadovoljiti svoju partnerku ili uživati ​​u seksu. U međuvremenu, druga istraživanja sugerišu da veličina igra faktor u plodnosti, budući da je manja verovatnost da će muškarci koji imaju manje polne organe postati očevi, piše New York Post..

(Espreso / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media