HOROSKOPSKI ZNACI NA 1. DEJTU: Lavovi vole sređene devojke, Blizanac će prvo primetiti osmeh, a vi?
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

HOROSKOPSKI ZNACI NA 1. DEJTU: Lavovi vole sređene devojke, Blizanac će prvo primetiti osmeh, a vi?

Ovo svaki horoskopski znak prvo primeti na dejtu

Objavljeno: 20:53h

Astrolog Vukašin Stošić otkriva koji znak prvo primeti osmeh, koji crte lica, a ima i onih koji skeniraju od glave do pete.

Ovan

Prvo što primeti biće tvoja građa, konstitucija, oblik tela. Veliki plus je ukoliko si sportski tip, još uz to crvenokosa ili smeđokosa sa neodoljivim osmehom. Privlači ga i kada žena zrači stavom i samopouzdanjem.

Bik

Bikovi prvo primete obline, oči i senzualne usne. Vole prirodni izgled, izražajne grudi, lep i autentičan parfem, kao i hedoniste u duši.

Blizanci

Prvo što će primetiti je tvoj osmeh, mladolikost i energija kojom zračiš. Vrcavost i rečitost uz krupne oči, duge noge i bogat vokabular – kupuje svakog Blizanca.

Rak

Oni takođe prvo primete grudi, oči i nežne crte lica. Vole prirodne devojke koje ne preteruju sa šminkom.

Lav

Vole sređene, našminkane, doterane devojke koje žive glamur, sve uz osmeh i harizmu. Vole kad devojka zrači samopouzdanjem.

Devica

Prirodni izgled, bez šminke, pedantnost, urednost, kao i izražajne crte lica privlače Device. Oni su fanovi prirodne lepote, zdrave ishrane, skladne građe, treninga. Nijedan detalj im ne promiče, pa umeju da budu iritantni kad krenu s kritikama.

Vaga

Oni su vizuelni, gledaju sve, počev od kose, očiju, usana, građe tela. Kod njih je bitna elokvencija, maniri I damsko držanje.

Škorpija

Lude su za devojkama koje zrače harizmom, krupnim izražajnim očima, prirodnim oblinama i inteligencijom. Vole devojke koje umeju da budu drske i suprostave mu se, kao i da budu iskrene i verne.

Strelac

Prvo što primete su definitivno osmeh, vrcava energija, kao i građa, sa naglaskom na noge. Oni vole devojke koje zrače avanturističkim duhom.

Jarac

Privlače ih poslovne, ambiciozne i ostvarene žene, kao i takav kod oblačenja. Prvo će primetiti vaše izražajne crte lica, a skeniraće vas od glave do pete.

Vodolija

Oni vole lude, neobične, drugačije devojke. Nasmejana devojka iz komšiluka je skroz njegov fazon. Preferira plavuše i smeđe. Prvo će primetiti oči i figuru. Voli devojke koje su po nečemu specifične, autentične, ali i tolerantne.

Ribe

Prvo će primetiti vaše crte lica sa naglaskom na oči i nos. Uz to, šake, nalakirane nokte, misterioznost, kao i vaspitanje. Preferiraju kulturne i nenametljive devojke.

(Espreso/zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.