NEĆETE VEROVATI ZAŠTO JE OVA DEVOJKA OSTAVILA DEČKA! 1 rečenica promenila je SVE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

veze

NEĆETE VEROVATI ZAŠTO JE OVA DEVOJKA OSTAVILA DEČKA! 1 rečenica promenila je SVE!

Opisala je da je u tom tonu bilo toliko zlobe i da ga nikada nije čula da tako govori

Objavljeno: 19:30h

Kućnog ljubimca većina vlasnika smatra članom porodice i prema njemu se odnosi ravnopravno kao prema ostalim ukućanima.

Međutim, ne dele svi taj osećaj i smatraju da su životinje manje važne od ljudi, zanemarujući činjenicu da ljudi sa svojim ljubimcima mogu da izgrade veze koje su čak i jače od onih s ljudima.

Jedna korisnica Redita podelila je priču o tome kako njen dečko nije voleo njenu mačku, zbog čega ga je jednog dana zamolila da ode iz stana.

Devojka (24) živela je sa svojim dečkom u vreme kada je podelila svoju priču. Dečko se zapravo doselio kod nje, nakon što je neko vreme razmišljao o tome.

Mačka
foto: Zotrana Jevtic

Žena ima mačku po imenu Mili i dečko je nije baš voleo. Zapravo, predložio joj je da se reši životinje, jer on stvarno ne voli mačke i više je ljubitelj pasa. U početku, ovaj stav nije joj delovao zabrinjavajuće i devojka nije previše razmišljala o tome.

Prelomni momenat dogodio se kad je čula svog dečka kako se obraća njenoj mački kad je mislio da ga ona ne čuje.

- Tako si bezvredna - čula je dečka kako govori njenoj mački.

Opisala je da je u tom tonu bilo toliko zlobe i da ga nikada nije čula da tako govori. Stvarno se uplašila i rekla svom dečku da napusti njen stan, ne mareći što nema gde da živi.

Kasnije se smirila i isti dan razgovarala sa njim. Objasnio je da se osećao povređeno jer je rekla da je stan njen, a ne njihov. Takođe je bio uzrujan što bi ona radije odabrala životinju umesto čoveka. Iako je pristala da se dečko vrati u stan, ostali korisnici Redita su je savetovali da to ne čini.

Nakon nekoliko dana ponovo se javila na Reditu i otkrila da je ipak raskinula s dečkom, a mnogi su podržali njenu odluku.

Bonus video:

26:41

KVIZ MOZAIK 04.11.2021.

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.