Vaše kretanje otkriva šta mislite o drugima (FOTO)(GIF)
Foto: Thinkstock

Izdaće vas!

Vaše kretanje otkriva šta mislite o drugima (FOTO)(GIF)

Ako umete da pročitate govor tela uvek ćete znati šta osoba sa kojom razgovarate oseća prema vama
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Niste ni primetili da u nekim momentima vaše telo ima stav koji govori ono šta osećate ili mislite o osobi sa kojom razgovarate. Neverbalni znaci mogu pokazati mnogo toga, a pomoću njih možete i da otkrijete šta neko misli o vama.

Šta mu viri iz očiju? Pogledajte ga i otkrijte da li vas laže (FOTO)

Mnogi veruju da reči nisu dovoljan pokazatelj istine i da se posmatranjem tela otkrivaju razni signali koje vam druga osoba šalje. Kako na te signale reagujete zavisi od toga da li vam se ta osoba sviđa ili ne.

5 stvari koje nijedan muškarac ne voli kod žena! (FOTO) (GIF)

foto: giphy

1. Osoba vam se ne sviđa

Ako vam se neko ne sviđa, prvo će vas izdati noge, za koje stručnjaci veruju da su najiskreniji deo tela. Ako ste u prostoriji s nekim ko vam se ne sviđa nećete praviti grimase da ne ispadnete zlobni ili nezreli, ali stopala će nesvesno biti okrenuta od osobe koja vam se ne sviđa.

foto: Profimedia

Takođe, preterano vrpoljenje i nedostatak koncentracije su znak da vam nije prijatno. Ako usred rasprave gestikulirate rukama, a dlanovi su vam okrenuti ka dole, to znači da želite da nametnete dominaciju u razgovoru i da nemate nameru da odustanete od svojih stavova.

foto: giphy

2. Osoba vam se sviđa

Kada vam je prijatno u društvu neke osobe, automatski ste skloniji ležernijem ponašanju. Mirni ste, nema naglih i iznenadnih pokreta tela. Ako vam se neko sviđa onda ćete se prema toj osobi nagnuti glavom i ostatkom tela. Razgovaraćete sa njom raširenih ruku koje su simbol prihvatanja, otvorenosti i osećaja poverenja koje imate prema toj osobi.

foto: Profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.