HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SU VEČITO U PANICI I STRAHU: Blizanci su na VRHU, pronalazite li sebe u DRUGA DVA?
Horoskop, Foto: Profimedia

VEROVANJA

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SU VEČITO U PANICI I STRAHU: Blizanci su na VRHU, pronalazite li sebe u DRUGA DVA?

Po svemu sudeći, zvezde su i tu umešale prste pa su neki nervozniji od drugih. Na vrhu liste se nalaze Blizanci

Objavljeno: 19:12h

Postoje ljudi koji ne mogu da se odupru onom neprijatnom osećaju u stomak koji im stvara nervozu. I dok su neki hladni i deluju da ništa ne može da ih izbaci iz ravnoteže, oni drugi ne mogu da obuzdaju paniku, nervozu i strah.

Po svemu sudeći, zvezde su i tu umešale prste pa su neki nervozniji od drugih. Na vrhu liste se nalaze Blizanci. Ne samo da su nervozni, oni su stalno i napeti, zabrinuti i neodlučni.

Njima najteže pada kada treba da donesu neku odluku. I kada najzad prelome, opet nisu zadovoljni i razmišljaju "šta bi bilo kad bi bilo". Oni stalno razmišljaju o prednostima i manama i svaku odluku dovode u pitanje. U glavi im se stalno motaju kojekakve misli koje im ne daju mira i koje im stvaraju nervozu.

Na drugom mestu se nalaze Device koje imaju uvek razlog da budu zabrinute. Kada ne brinu o sopstvenom životu, naći će razlog da se zabrinu za članove porodice, prijatelje i sve ostale ljude u svetu.

One žele da svojim najbližima uvek budu na raspolaganju a to stvara veliku nervozu koja im ne da mira ni danju ni noću.

Ribama nervozu pravi, s jedne strane, to što su ih plaše razne stvari, a, sa druge, što previše veruju ljudima. Zato i ne čudi što su stalno u panici i pod stresom.

Njih zapravo muči velika količina emocija sa kojom ne mogu da izađu na kraj i koja im stvara nervozu a tada prilično loše i neracionalno reaguju.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.