HTEO JE DA GA BIČUJEM, DRUGI JE DAHTAO: Odlučila se na kontroverzni POSAO iz bizarnog razloga, NE BISTE VEROVALI
Ilustracija, Foto: Profimedia

neviđeno

HTEO JE DA GA BIČUJEM, DRUGI JE DAHTAO: Odlučila se na kontroverzni POSAO iz bizarnog razloga, NE BISTE VEROVALI

'Ne leži mi baš to, ali odradiću svoju novu kuhinju makar mi to bilo zadnje u životu', govori odlučna domaćica

Objavljeno: 23:39h

Ko ne bi hteo trendi, novu modernu kuhinju? Ali to košta. Jedini način da izbjegnete plaćanje jest ako ste majstor i sami spretni u preinakama. Jedna žena, koja je htela ostati anonimna, odlučila je sama zaraditi za nove elemente i uređaje, radeći na seksifonu. Za Sun je opisala svoje iskustvo.

"Javila sam se na telefon i izvukla sam svoje najseksipilniji ton.

"Ćao, moje ime je Francesca* aka The Dirty Cow', rekla sam najhrapavijim glasom. “Imam smeđu kosu i zelene oči kao mačka. Ako me pomaziš, mogla bih presti za tebe' A onda, skupljajući hrabrost i na brzinu otpivši gutljaj čaja, nastavila sam: “Razgovaraj sa mnom o svemu i svačemu... vruće, razvratno, seksi. Trenuci sa mnom biće erotični. Moj mačkica će te čekati'

'Stalno mu ponavljam, ali kaže da je skupa'

Bila je to prošla subota i bila sam na audiciji za telefonsku liniju za seks. Kao majka jednog deteta i predana supruga Johnu*, koji u 40-ima, nikada pre nisam radila ništa slično. Ali očajnički sam htela obnoviti svoju kuhinju iz 1997. Tu je otkada smo John i ja kupili našu kuću u nizu na severoistoku Engleske.

A sada, kada sam na Facebook grupama videla trendi sive ploče, htela sam potpuni remont svoje kuhinje više nego ikad. John jednostavno ne razume – iako mu svakodnevno prigovaram. Očajnički želim pripremiti svoju omiljenu večeru u otmenoj kuhinji, ne onoj koja je sumorna, stara i tako mala da ne biste mogli dodati čačalicu.

Pa nakon što me još jednom otpilio, preduzela sam drastične mere. 'Ne možemo to priuštiti - tako je skupo', rekao je pre nekoliko nedelja kada sam naručila uzorke onoga što sam htela.

Htela sam sama, ali ne mogu raditi'

Da budemo iskreni i jeste skupo. Ukupni trošak bio bi 35,5 hiljada funti. Nastavio je manično čupati obrvu, nešto što radi samo kad je nervozan. 'Toliko je mnogo', rekao je, ali je na kraju pristao ponovno staviti kuću delomično pod hipoteku. Ali i dalje sam znala da će trebati mnogo godina da uštedim dovoljno za dobijem kuhinju iz snova. Želela sam sama prikupiti novac, ali ne mogu raditi. Invalid sam zbog artritisa i čak mi je i stajanje bolno.

Stvarno sam želela učiniti nešto sama i odjednom sam dobila ideju - zaposliću se na seksifonu i čavrljanjem ću doći do nove kuhinje. Guglala sam kako se pridružiti, našla, i prijavila se putem govorne pošte. Stajala sam u svojoj kuhinji dajući sve od sebe, ostavljajući seksi poruku telefonskoj sekretarici.

'Da me neko vidio mislio bi da sam luda'

Ubrzo nakon toga žena mi je nazvala i potvrdila da sam položila ono što sam nazvala "seks-test". Dala mi je popis pravila uključujući prekid veze ako se muškarci počnu ponašati na način koji mi se čini agresivnim i dobila sam pin. Sledećeg jutra, kada je porodica uključujući mog sina koji je u 20-ima, izašla, prijavila sam se. Ubrzo nakon toga primila sam prvi poziv.

"Šta nosiš?" upitao je čovek s druge strane slušalice. U svojoj otrcanoj kućnoj haljini, s frizurom tek nakon izlaska iz kreveta, izgledala sam kao E.T. Ali on to ne zna. “U, ovaj, svilenoj pidžami”, rekla sam. Tim sa škotskim naglaskom mi je nastavio pričati kako je u kadi.

Drugi me je muškarac zamolio da ga bičujem - ali nisam imala ništa pri ruci pa sam samo uzela prljavu krpu za suđe i pljesnula je od sto dok sam pijuckala čaj. 'Šta koristiš', dahtao je. 'Oh, kožni kaiš', rekla sam. Da su me komšije videle kako lupam krpom po stolu, mislili bi da sam luda. Ali osećala sam se tako krivom, kao da varam Johna.

'Sve sam mu priznala, imao je puno razumevanja'

Te noći sam sela i sve mu priznala. “Postala sam seksualni agent”, rekla sam dok me zapanjeno gledao. Uglavnom je bio zbunjen, ali je prihvatio; čak mi je dao i savete o stvarima koje bi muškarci hteli čuti.

Rekao je da će ostati izvan kuće ili sedeti u našoj sobi sa slušalicama dok razgovaram s njima. Naš sin ne zna - bio bi užasnut kada bi znao da je njegova majka postala seksualna radnica. Da budem iskrena, sve mi je jako neugodno. Mislim da mi nije to prirodno niti mi leži, ali dva muškarca su već ponovno zatražila moj PIN broj kako bi me mogli nazvati.

Prvom sam rekla da mi je prvi put. 'Radiš sjajan posao', rekao je. 'Oh hvala', odgovorila sam 'Srce mi tuče kao bubanj'. Odradila sam samo oko pet sati i do sada sam zaradila samo 50 funti, ali sam odlučna da zaradim celi iznos - želim pokazati svom mužu da mogu.

'Odradiću to za novu kuhinju'

Ipak nije lako. Sumanuto je koliko puta morate spomenuti p****.“, priča novopečena seksualna radnica. „Ali odradiću ja to, samo ponavljam 'Misli na kuhinju'. Brbljanjem ću doći do kuhinje svojih snova makar mi to bude zadnja stvar koju napravim“, zaključuje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.