OBRADUJTE NAJMLAĐE: Na ovaj način učinite da njihovi crteži ZASIJAJU, ali bukvalno!
Sjajna stvar, Foto: Promo

SJAJNA STVAR

OBRADUJTE NAJMLAĐE: Na ovaj način učinite da njihovi crteži ZASIJAJU, ali bukvalno!

Uz ovu tablu biće motivisani da više crtaju, a vama po kući neće biti nered kao što to biva sa običnim flomasterima, bojicama i papirima

Objavljeno: 09:12h

Crtanje može biti još zabavnije nego što je do sada bilo, jer crteži sada mogu da sijaju. Kako? Pogledajte OVDE o čemu se radi!

Zahvaljujući SVETLEĆOJ TABLI! Ona je jedna od najprodavanijih igračaka i po njoj deca mogu da crtaju i da im crteži svetle i to u 8 light efekata! Svaki crtež postaje zanimljiviji, a deca imaju više želje da nauče još neke nove stvari da nacrtaju. U pakovanju se dobija čak 30 različitih šablona zahvaljujući kojima će deca moći da nacrtaju nešto što samostalno ne bi mogli.

Uz ovu tablu biće motivisani da više crtaju, a vama po kući neće biti nered kao što to biva sa običnim flomasterima, bojicama i papirima. Takođe, od malih nogu ćete im razvijati ekološku svest.

A znate li gde može da se kupi magična tabla po SUPER CENI? Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Tabla
foto: Promo

Ova tabla je odlična i za devojčice i za dečake i to različitih uzrasta. Idealan je poklon bilo kojim povodom, bilo da se radi o vašim klincima, bilo da idete u goste.

Uz ovu tablu deca mogu lakše naučiti da crtaju, pišu, a odlična je i za vežbanje npr. matematike. Deca koja je ne vole naročito će na ovaj način lakše naučiti neke njima dosadne, a ipak važne stvari i možda i zavoleti neke predmete.

Poručite već danas ovu zanimljivu tablu. Poručite je online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.