OČEKUJE NAS PUN MESEC U ZNAKU OVNA: Evo šta treba uraditi
Mesec, Foto: Profimedia

pun mesec

OČEKUJE NAS PUN MESEC U ZNAKU OVNA: Evo šta treba uraditi

Smatra se da je dan punog Meseca posebno važan za one koji tragaju za srodnom dušom jer posmatranje mesečeve svetlosti uz maštanje i vizualizaciju može doneti pokretačku energiju i pojačati hrabrost u ljubavi.

Objavljeno: 17:57h

Svaki pun Mesec ima snažno energetsko dejstvo koje utiče i na našu energiju, raspoloženje, snove i podsvest. Iako mnogi smatraju da pun Mesec ima najpre negativan uticaj, on može doneti i važne smernice koje možemo okrenuti u svoju korist. 20. oktobra očekuje nas pun Mesec u znaku Ovna, a evo šta treba uraditi, a šta izbegavati kako bismo privukli ostvarenje želja prema starim zakonu privlačenja.

Smatra se da je dan punog Meseca posebno važan za one koji tragaju za srodnom dušom jer posmatranje mesečeve svetlosti uz maštanje i vizualizaciju može doneti pokretačku energiju i pojačati hrabrost u ljubavi. Takođe, možete na papir napisati sve o čemu sanjate o ljubavi. Napišite karakterne osobine potencijalnog partnera, osmislite kakob i izgledao vaš susret i šta će vam doneti, kakava osećanja će probuditi. Na kraju lista papira napišite - "Zaslužujem ljubav!"

Ovaj isti princip možete primeniti i na ispunjenje finansijskih želja. Energija punog Meseca ja sjajna za vizualizaciju, pa maštajte o stvarma koje želite da imate ili novcu koje nameravate da zaradite. Osmislite korake kojim ćete ići ka svom cilju, zamislite kao da se želja već dogodila i osetite je. Zatvorite oči i maštajte, a kao dodatnu motivaciju možete iskoristiti afirmacije koje se govore u noći punog Meseca.

Jedna stvar se ne preporučuje, a to je donošenje ozbiljnih odluka na ovaj dan. Astrolozi ističu da smo pod uticajem punog Meseca previše impulsivni, teško kontrolišemo emocije i nismo sigurno u svoje odluke. Takođe, na ovaj dan mogući su sukobi i konflikti. Zato je najbolje krupne poteze ostaviti za sledeći dan, a veče punog Meseca iskoristite za opuštanje i vizualizaciju.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.