NAKON NJENIH SLIKA TREBAĆE VAM ČAŠA VODE: Svi misle da im 30 godina, a OVO je prava ISTINA, NEVERICA (FOTO)
Liza Laure, Foto: Printscreen/Instagram

ne biste verovali

NAKON NJENIH SLIKA TREBAĆE VAM ČAŠA VODE: Svi misle da im 30 godina, a OVO je prava ISTINA, NEVERICA (FOTO)

Iako sada odiše samopouzdanjem, Laure nije uvek bila takva; bila je, kaže, jako sramežljiva sve dok se 2016. godine nije prijavila na jedan izbor lepote.

Objavljeno:

Liza Laure iz Essexa kaže da ljudi već godinama kad je upoznaju misle da je u tridesetima - iako su joj već 52 godine i nikad nije ni lice ni telo podvrgla nekoj estetskoj operaciji.

- Nikad nisam primala inekcije botoksa, a i nega kože mi je prilično jednostavna - kaže ona i ističe kako joj, naravno, laska što ju redovno zamene za 30-godišnjakinju.

Sada u 50-ima, kaže ona, dobiva više komplimenata nego kad je bila 20 godina mlađa i jako često joj ne veruju kad kaže koliko joj je godina, jer većina pretpostavi da je između 30. i 35. Zato joj, dodaje, često prilaze i mnogo mlađi muškarci, a ona ih šokira kad im kaže koliko joj je godina i da im može biti mama...

Na pitanje u čemu je njena tajna mladolikog izgleda, Laure kaže da se sve svodi na kvalitetan make up.

- Nemam skupu preparativnu kozmetiku jer sam u većini slučajeva alergična na njen sastav - kaže ona i ističe da joj je njega kože 'bazična', no gotovo je uvek našminkana i ima umetne trepavice.

- Šminku i umetne trepavice imam skoro uvek, a svaka tri meseca prepolovim krumpir i utrljam ga po usnama - rekla je Laure za The Sun i dodala da ni ne zna odakle joj taj trik, ali da se sa sirovim krompirom na prirodan način duže zadrže pune usne. No, iako joj danas ne nedostaje samopouzdanja, Laure ističe da nije uvek bila takva; bila je, kaže, jako sramežljiva sve dok se 2016. godine nije prijavila na jedan izbor lepote, a od tad je često kao model pozirala pred kamerama.

- Sada sam sigurna da nikada nije prekasno za isprobati neke nove stvari - kaže Laure koja se u 40-ima takmičila na četiri izbora lepote i nije požalila; iako nije sa svakog kući ponela lentu, izbori su joj dali samopouzdanje kojim danas zrači.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.