MAJKA (40) OTKRILA DA ISTI KREVET DELI SA DEČKOM I BIVŠIM MUŽEM: A razlog će vas ŠOKIRATI (FOTO)
Luana Ribeira, Foto: Printscreen/Instagram

za nepoverovati

MAJKA (40) OTKRILA DA ISTI KREVET DELI SA DEČKOM I BIVŠIM MUŽEM: A razlog će vas ŠOKIRATI (FOTO)

Njih se troje, kaže ona, oduvek super slažu, a nedavno su zajedno proslavili kraj njenog i Jamesovog razvoda i rođenje njenog i Alovog sina

Objavljeno: 11:47h

Nakon osam godina braka s 39-godišnjim Jamesom Cohenom s kojim ima dvoje dece, Britanka Luana Ribeira (40) shvatila je, kaže, da im je veza iz romantične prešla u prijateljsku. Par se zato odlučio sporazumno razvesti, a Ribeira je ljubav pronašla u najboljem prijatelju svog bivšeg supruga, dugogodišnjem porodičnom prijatelju Alu Meyeru.

- James i ja smo se tada već jako udaljili, pa ga je Al nazvao da vidi je li on dobro - ispričala je osnivačica i vlasnica PR tvrtke Dauntless PR. Ubrzo je, kaže, nazvao i nju i dugo su pričali, a onda se odlučila i naći s Alom i od prvog je susreta sve bilo potpuno prirodno, pa su se nastavili viđati. - Sećam se da sam rekla deci da sam se zaljubila u Ala, što je njima bilo super - ispričala je Ribeira koja je ubrzo sa svojim novim dečkom preselila u Portugal.

- Sišla sam iz aviona u Portugalu i odmah osetila da sam kući - kaže, pa je nazvala bivšeg supruga Jamesa, objasnila mu što se njoj i deci tamo sviđa i pitala ga bi li i on možda došao, na što je on rekao "Pa, mogao bih". Par dana kasnije, Ribeira je živela s bivšim mužem, dečkom i decom.

- Svi smo zajedno živeli u jednoj kući u Portugalu godinu dana. Nije uvek bilo lako i takvi angažmani zahtevaju puno kompromisa, ali uspeli smo - priča ona. Prošle su se godine svi troje s decom vratili u Veliku Britaniju gde su nastavili zajedno živeti.

- Ljudima je teško razumeti našu dinamiku, ali nas troje smo se uvek jako dobro slagali tako da se tu ništa nije promenilo osim što mi je James sada najbolji prijatelj, a ne partner - rekla je, a nedavno su svi skupa proslavili kraj njenog i Jamesovog razvoda i rođenje njenog i Alovog sina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.