IDE POD NOŽ KAKO BI PONOVO POSTALA DEVICA: A ono što očekuje njenog VERENIKA prve bračne noći je ŠOKANTNO
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

IDE POD NOŽ KAKO BI PONOVO POSTALA DEVICA: A ono što očekuje njenog VERENIKA prve bračne noći je ŠOKANTNO

Spremila je veliko iznenađenje za prvu bračnu noć

Objavljeno: 10:10h

Lejla Morgan (34) iz Bristola je odlučila da sve uradi kako bi njena prva bračna noć bila specijalna.

I zato je rešila da ponovo postane devica… ali stvarno.

Lejla, inače kozmetičarka po profesiji, priznaje da se mnogo puta rastužila kada je gledala Instagram profile svojih drugarica i shvatila da su sve one udate ili u dugim vezama, a da je ona jedina solo.

Tada je odlučila da pomoć zatraži od agencija za onlajn upoznavanje kako bi pronašla čoveka svojih snova.

– Uvek sam imala prilčično buran ljubavni život. Nevinost sam izgubila sa 15 godina, i često sam eksperimentisala u seksu. Probala sam sve, od svingerskih zabava do fetiša. Ali, sada mi je najvažnije da se skrasim i zasnujem porodicu – priča Lejla.

Kada je upoznala Majka (35) preko sajta za upoznavanje, odmah je znala da je on “pravi”.

– Ne samo da delimo mnogo istih interesovanja, već imamo osećaj kao da se poznajemo iz prethodnog života. Ljubav prema putovanjima, psima i hrani je bila sjajna, ali naš smisao za humor i emotivna kompatibilnost su nas učinili srodnim dušama. Jedina razlika među nama je u tome što je on prilično neiskusan u seksu i pre mene je imao samo dve partnerke. Od početka sam bila iskrena prema njemu i sve sam mu ispričala o svojoj prošlosti. Iako je priznao da ga to uzbuđuje, ipak je bio prično rezervisan i tako se verovatno osećaju svi muškarci kada žena ima veće seksualno iskustvo od njih – objašnjava ona.

– Izašli smo samo četiri puta, i još nismo ni spavali, i Majk me je zaprosio, a ja sam odmah rekla: Da! On je čovek mog života i rešila sam da naša prva bračna noć bude specijalna a da bi tako bilo, i ja sam morala da budem “nova” i tada sam odlučila da ponovo postanem devica. Uradila sam himenoplastiku, zahvat kojim se himen opet “zašiva” i vraća se devičanstvo – rekla je Lejla.

Operacija košta između 2.500 i 4.000 evra, zahvat traje oko pola sata, a potreban je oporavak od tri nedelje.

– Vredeće svaku paru! Izgubiću nevinost s čovekom iz mojih snova i iako će biti bolno, kao što je to obično slučaj prvi put, to će našu prvu bračnu noć učiniti tradicionalnom i romantičnom – uzbuđena je Lejla.

A njen verenik Majk o svemu kaže:

– To je sve bila njena ideja. Iskreno, ja se radujem što ćemo prvi put voditi ljubav, i što će to biti naše prve bračne noći, sa ili bez himena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.