OVO SU NAJATRAKTIVNIJI HOROSKOPSKI ZNACI: Pronalazite li sebe među NJIMA?
Horoskop, Foto: Profimedia

ŠTA KAŽETE

OVO SU NAJATRAKTIVNIJI HOROSKOPSKI ZNACI: Pronalazite li sebe među NJIMA?

Uz ovaj znak trebalo bi da ide i upozorenje na opasnost, jer oči Ribe su toliko duboke da utapanje u njih predstavlja ozbiljan rizik

Objavljeno: 19:12h

Prema astrologiji, naši horoskopski znaci "krivi" su za sve one posebne osobine kojima privlačimo pažnju drugih ljudi. Ne samo da određuju našu ličnost, već mogu odrediti i naše crte lica ili naš tip kože.

Ribe su najlepši horoskopski znak

Sa svojim zadivljujućim, lepršavim obrvama i slatkim pramenovima, Ribe imaju sve što je potrebno za privlačenje pažnje. Uz ovaj znak trebalo bi da ide i upozorenje na opasnost, jer oči Ribe su toliko duboke da utapanje u njih predstavlja ozbiljan rizik.

Lav ima intenzivnu lepotu

Sa savršenim nosom, očima koje oduzimaju dah i prelepim tenom, Lav je sigurno među lepšim znakovima. Lavovi imaju ljupka, ovalna lica, tanke usne i često rupice na obrazima. Kosa je takođe jedan od najistaknutijih detalja na njima. Gotovo je nemoguće ne primetiti ih!

Vaga ima nežnu lepotu

Njihovo savršeno ovalno lice i okruglo čelo čine ovaj znak neodoljivim. Njihove prekrasne obrve, smele oči i svilenkasta kosa čine interesantnu kombinaciju kada je u pitanju lepota. Njihov šarm je potpuno zarazan.

Strelac se može pohvaliti neobičnom lepotom

Strelčeva velikodušnost i ljubav prema avanturama sjaje i čine ga potpuno zadivljujućim. Oči su mu poput dragog kamenja i nemoguće je ne primetiti ga. A ima i prekrasnu gustu kosu.

Blizanci imaju živopisnu lepotu

Sa ovalnim licem poput porculanske lutke, Blizanci imaju anđeoski izgled. Njihova često valovita kosa dodaje dašak divljine njihovom slatkom izgledu i dobro se slaže s njihovim prodorno svetlim očima. Iz Blizanaca prosto izbijaju inteligencija i ljubav prema životu, a osmehom od milion dolara blistaju gde god se pojave.

Devica ima ledenu lepotu

Sa svojim tankim usnama i šarmantnim ali znatiželjnim izgledom Devica prirodno slama srca. Njene tužne oči i anđeoske crte lica često ih čine pomalo tužnima i melanholičnima.

Škorpija osvaja lepotom

Sa svojim veličanstvenim i intenzivnim očima Škorpija može delovati krhko i uznemirujuće. Njene obline i gusta kosa čine je vrlo zanimljivom za posmatranje. Za ovim znaom ljudi uvek okreću glavu.

Lepota je kod Bika skrivena od znatiželjnih pogleda

Senzualnost i nežnost su osobine koje se odražavaju na Bikovom licu. Njegova veličanstvena kosa i oči čine ga zaista lepim i neuobičajenim znakom.

Ovan ima snažnu lepotu

Svojim četvrtastim licima Ovnovi uglavnom imaju snažan izgled koji nikada ne ostaje nezapažen. Njihove intenzivne oči mogu se protumačiti kao agresivne i zastrašujuće, posebno ako su propraćene gustim obrvama.

Jarac je suptilno lep

Njihova specifična lica i tanka kosa možda se tradicionalno ne smatraju lepima, ali njihov karakter ih čini dragima. Njihov grub i čvrst izgled pojačavaju guste obrve i neprestano mrštenje, piše msn.

Vodolija ima specifičnu lepotu

Njihova četvrtasta lica i visoka čela čine Vodolije vrlo originalnima. Njihove velike, svetle oči i divlje obrve pokazuju koliko su otvoreni i šašavi. Ovaj horoskopski znak nema vremena za gledanje u ogledalo.

Rak je najmanje lep znak

Rak je poznat po svom okruglom licu. Za oči se često kaže da su prozori duše, i to je definitivno slučaj sa Rakom. Njihove osobine ih često stavljaju u poziciju slatkih i simpatičnih, piše 24sata.hr.

Bonus video:

01:40

OBRAZ UZ OBRAZ: Beograđani oduševljeni što će Vračar dobiti Trg i posebnu SKULPTURU u čast Dragana i Milene!

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.