ŠOK ISPOVEST! Svi u porodici su SVINGERI, žena nekad DELI MUŽA SA MAMOM I SESTROM, a to nije KRAJ, PAZITE SAMO!
Foto: Printscreen

au

ŠOK ISPOVEST! Svi u porodici su SVINGERI, žena nekad DELI MUŽA SA MAMOM I SESTROM, a to nije KRAJ, PAZITE SAMO!

Ispričala je i da njih četvoro zajedno posećuju svingerske klubove i zabave, gde upoznaju i nove seksualne partnere

Objavljeno: 18:11h

U svom je TikTok videu Amerikanka Medi Bruks otkrila pratiocima intimne detalje o svom, kako ističe, sretnom braku, za što je po njoj zaslužno svingovanje, odnosno seks s više partnera u otvorenom braku. Bruks je tako objasnila da svog supruga, iako ga voli, povremeno 'deli' s mamom i sa sestrom, a njen je video očekivano postao viralan s više od sedam miliona pregleda.

- Mama, sestra, suprug i ja smo svingeri i svi smo u otvorenim seksualnim vezama s više seksualnih partnera - rekla je Bruks koja svog muža tako, kad god nije raspoložena, pošalje k mami...

Ispričala je i da njih četvoro zajedno posećuju svingerske klubove i zabave, gde upoznaju i nove seksualne partnere.

- Svi smo svingeri što je odlično jer suprug ni ne stigne da mi dosadi! - kaže i dodaje da on s drugim ženama spava čak nekoliko puta sedmično.

A upravo je to po njoj 'recept' za uspešan brak i srećnog muškarca, koji se osim s mamom povremeno viđa i s njenom sestrom.

Bruks inače pod naslovom Život svingera redovno objavljuje video snimke u kojima prikazuje neobične odnose u svojoj porodici, a često pokazuje i kako suprug pred njom flertuje sa drugim ženama, s kojima ga ponekad i ona sama upozna. Neobična dinamika obitelji zbunila je neke TikTokere, pa su komentarisali kako 'nikada ne bi mogli tako da žive', na što im je autorka odgovorila da 'ona nikog ne osuđuje, pa očekuje i da drugi prihvate njihov izbor..'.

- Svetu treba više žena poput tebe! - napisao je jedan dečko, dok se drugi pitao kako neko u razgovoru s mamom uopšte dođe do toga da joj ponudi usluge svog supruga.

- Samo me zanima, kako takvi razgovori počnu? - pitao je korisnik u komentarima, no dodao je i da nema ništa protiv ničijeg izbora s kim će ko da spava, makar sve 'ostalo u porodici'...

Bonus video:

04:51

BRZE VESTI 05.10.2021. 12:55

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.