EVO ŠTA VAS ČEKA NA JESEN: Detaljan HOROSKOP za sve znakove, obratite PAŽNJU
Ilustracija, Foto: Beta

OBRATITE PAŽNJU

EVO ŠTA VAS ČEKA NA JESEN: Detaljan HOROSKOP za sve znakove, obratite PAŽNJU

20. oktobra pun Mesec u jarcu donosi neizmernu količinu energije koja će nas podstaći da sledimo svoje strasti

Objavljeno: 16:24h

Zbogom leto, jesen je službeno stigla! Jesen je vreme kada priroda usporava, a pred nama je razdoblje propitkivanja emocija i duha. Jesen nam započinje najvećim punim Mesecom u godini, a 6. oktobra pojaviće se mladi Mesec u vagi što znači da će se svi horoskopski znakovi više posvetiti karijeri. Kasnije, 20. oktobra pun Mesec u jarcu donosi neizmernu količinu energije koja će nas podstaći da sledimo svoje strasti.

OVAN

Ovnovi će posebno osetiti ovu novu energiju. Brojni projekti koji su do sada "visili u zraku" napokon će se početi ostvarivati, na tebi je samo da se nastaviš truditi i uložiš dovoljno vremena u njih. Period mladog Meseca donijeće ti dovoljno veliku količinu samopouzdanja da se upustiš u odnose s novim ljudima, kako poslovne, tako i ljubavne. Pred tobom je vreme velikih izazova i prilika pa zato nemoj dopustiti da te pojedinci u tome zaustave.

BIK

Bikove čeka mnoštvo neočekivanih susreta, ali i velika čežnja za prošlošću. To znači da će se pozabaviti nerešenim odnosima iz prošlosti, ali ih i napokon rešiti i otpustiti. U tome će im uvelike pomoći pun Mesec u znaku ovna. Kako se jesen približava kraju, tako će nostalgija polako otići i počećeš se osećati snažnije. Nema druge opcije nego da ovaj nostalgični period jednostavno izdržiš.

BLIZANAC

Pred blizancima će ove jeseni biti težak test prijateljstva i međuljudskih odnosa. Svo strpljenje i staloženost koje su tražili ostatak godine sada će morati iskoristiti u svoju korist. Biće to izazovno razdoblje, ali nikako nemoj zaboraviti da je tvoja ekscentričnost ujedno i tvoja najveća vrlina po kojoj te drugi pamte. Probaj ostati zaigrana i vesela uprkos svim izazovima te se nemoj upuštati u preduboko analiziranje situacije. Kako dani postaju kraći, tako ćeš sve više biti u blagostanju s osećajima.

RAK

Mnogi će prijatelji trebati tvoju podršku ove jeseni, a uloga majke u društvu dolazi ti s lakoćom. Ipak, pripazi da odvojiš dovoljno vremena samo za sebe. Energije da se posvetiš sebi i prijateljima u isto vreme daće ti pun Mesec u oktobru. Vreme je i da se prisetiš da je "Ne" jednako snažna reč kao i "Da". Iako je rak znak koji energiju dobije od druženja s drugima, primetićeš da će ti vreme provedeno sa samom sobom prijati više nego što misliš.

LAV

Ako se osećaš kao da si zapela na poslu i ne vidiš svetlu budućnost, mlad Mesec u znaku vage će to promeniti. Možda si se pitala zašto sve to radiš, a ne vidiš rezultate ili si u potrazi za inspiracijom - zapamti da jasnoća uma dolazi! Vreme propitkivanja ipak nije bilo uzaludno. Ono te naučilo da si otpornija nego što misliš i da si spremna izdržati svaki izazov koji ti se nađe na putu. Vreme je da vratiš samopouzdanje po kojem si poznata.

DEVICA

Jesen će ti osim kiše doneti i duhove starih odnosa. Gotovo ćeš opsesivno razmišljati o propalim vezama i razlozima zašto su propale, a najveća opasnost koja vreba je ponovni susret s nekima od njih. Zapamti da je ovo samo jedan od testova koje Svemir stavlja pred tebe i pokušaj naučiti kako biti još snažnija osoba tako što se odupreš iskušenju. Možda ćeš se u trenucima osećati usamljeno ili napušteno, ali to je prolazni osećaj. Ako se vratiš na staro samo ćeš odložiti patnju i nesreću te je proživljavati više puta nego što bi trebala. Snagu pronađi u punom Mesecu.

VAGA

U poslednje se vreme možda osećaš kao da nisi na pravom putu. Propitkuješ sve, od odabira karijere, partnera do doma i društva. Jesenja ravnodnevnica pomaže da popuste tenzije koje osećaš i razbistriti um na svim nivoima. Donijeće ti jasnu sliku o samoj sebi i učvrstiti stavove koji su bili poljuljani. Najbolji način da uživaš u sezoni pred nama je da se okreneš u prošlost i vidiš koliko si daleko došla. Možda toga nisi svesna, ali ove jeseni Svemir će ti u tome pomoći. Tvoja intuicija je jaka i zato nemoj sumnjati u sebe.

ŠKORPIJA

Ove jeseni škorpije dolaze na svoje, a pretvoriće se u prave male čarobnice. Kroz sezonu ćeš s lakoćom osetiti sve duhovne znakove koje ti drugi šalju. Takođe ćeš baš kao i priroda doživeti veliku promenu prema kraju jeseni i potpuno promeniti dom, romantične odnose ili jednostavno presložiti prioritete. Šta god radila, inspiraciju nemoj tražiti u prošlosti nego gledaj dorektno prema napred. Budućnost je tvoja najbolja prijateljica, zato je ove jeseni slavi svaki dan.

STRELAC

U poslednjih godinu dana rasla si na mnogo nivoa, no nisi imala potrebu to drugima isticati. Sada je došlo vreme da svoju veliku promenu pokažeš i drugima. Bićeš ponosna na sebe i na sve što si postigla, a pozitivna energija koja iz toga proizlazi inspirisaće te da nastaviš dalje istim tempom. Budi svesna da će ti u život ući nova osoba koja bi ti mogla pomoći napredovati u poslovnom svetu. Jednom kada se upoznate, osetićeš kako su stvari legle na svoje mesto.

JARAC

Jesen je vreme kada se jarac rado priseti starih ljubavi. Razmišljati o prošlosti može biti korisno, no nemoj dopustiti da ti prevlada životom i postojećim odnosima. Jesi li trenutno zadovoljna i srećna ili ne je nešto na što možeš uticati, zato nemoj previše vremena provoditi u trenucima koji su već prošli. Ako tražiš dozu romantike i nostalgije, pripremi svojoj voljenoj osobi tradicionalni porodični recept u kojem ćete uživati zajedno.

VODOLIJA

Ako si rođena u znaku vodolije, jesen ti može biti malo previše podražajna. Vreme je da se udaljiš iz svih situacija koje ti stvaraju takav osećaj i fokusiraš se na sebe i svoje misli. Pokušaj sebe gledati kroz svoje želje i potrebe, a ne tuđa očekivanja. Zamisli krajnji cilj koji želiš postići i fokusiraj se samo na one ljude koje želiš tamo videti i na stvari koje će te veseliti. Prihvati energiju sezone i usmeri je na svoj put.

RIBA

Jesen je vrlo intenzivno razdoblje za ribe. Bilo da si u dugogodišnjoj vezi ili tek ulaziš u novu, ovaj period biće pun strasti i požude. Svu tu strast možeš iskoristiti ne samo za romantične svrhe nego i kreativne. Jednom kada si okupana energijom, imaćeš više želje svaki dan živeti do maksimuma, a nemoj takve trenutke propustiti zabeležiti kako bi se njima mogla kasnije motivisati. U zanosu kreativnosti i strasti nemoj zaboraviti na prijatelje. Pravi prijatelji će tvoju energiju slaviti zajedno s tobom. Oni ti daju mnogo ljubavi, a takva ljubav ti je uvek potrebna.

(Espreso/ Miss7Zdrava)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.