ZAKORAČILI U OZLOGLAŠENU VILU PA UGLEDALI DUHA NA PROZORU: Snimljen JEZIV prizor, UVERITE SE I SAMI (FOTO)
Zloglasna vila, Foto: Printscreen/Facebook

STRAVA I UŽAS

ZAKORAČILI U OZLOGLAŠENU VILU PA UGLEDALI DUHA NA PROZORU: Snimljen JEZIV prizor, UVERITE SE I SAMI (FOTO)

Grupa profesionalnih istražitelja paranormalnih aktivnosti podelila je fotografiju poznatog istorijskog. ali i mračnog mesta. Odmah smo osetili prisutnost paranormalnog - rekli su stručnjaci

Objavljeno:

Irska grupa paranormalnih istražitelja posetila je ukletu vilu Moore Hall nakon što je čula razne priče o čudnim zvukovima i dešavanjima na tom području.

Kuća se nalazi u Carnaconu, u blizini parka koji je obično zauzet danju jer ju posećuju mnogi turisti. Nekretnina je ranije pripadala poznatom irskom književniku Georgeu Moore-u te njegovom John Moore-u, predsedniku Republike Connacht, prenosi Galway Beo.

Porodica Moore živela je u 18. veku. a John je tragično je umro u 32 godini samo nekoliko nedelja nakon očeve smrti.

Navodno je književnik Moore pre useljenja već bio upozoren kako kuća donosi nesreću. Priča se kako je tamo ubijen davni kralj Drithliu koji je vladao u 4. veku.

Prema lokalnoj legendi, otac i sin Moore i Drithliu danas se obračunavaju sa svakim ko se usudi noću zakoračiti blizu kuće.

- Kad stignemo na svako mesto, odmah fotografišemo jer verujemo da će, bez obzira na energiju, odlučiti ostati ili otići - napisala je grupa istražitelja nakon posete kuće.

U uglu prozora istražitelji su snimili nešto što izgleda kao jeziva figura koja ih očigledno gleda.

Odmah na početku smo osetili da na tom mestu ima puno paranormalnih aktivnosti - dodali su paranormalni istražitelji.

Paranormalno
foto: Printscreen/facebook

- Još nismo završili s tim mestom.

Mnogi su komentarisali njihovu objavu na Facebooku, a jedan je napisao: "Volim ovo mesto. To je moje detinjstvo. Proveli smo dobrih nekoliko noći tamo po mrklom mraku i završili prestravljeni. Rekao bih da su tamo dobronamerni duhovi. "

- Bio sam u toj kući pre jedne noći ... nije potrebno reći da smo puno brže izašli nego što smo ušli - rekao je drugi.

U građanskom ratu kuću su spalili do temelja i nikada je nisu obnovili. Ostale su više manje ruševine, no i dalje se može prepoznati zastrašujući izgled kuće. Podrum ove uklete vile nalikuje na sablasni lavirint s mračnim prostorijama i podovima prekrivenim travom i blatom. Nije otvoren za javnost, ali očigledno ga redovno posećuju znatiželjni posetioci i istraživači urbanih područja.

(Espreso/ 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.