"NEKONTROLISANO SE ZNOJIO, A KADA JE USTAO VIDELA SAM DA JE NAPALJEN": Zgodna Amy zajaukala NA SAV GLAS zbog 1 FOTO
Amy Kupps, Foto: Prinstcreen/Instagram

poŽalila se

"NEKONTROLISANO SE ZNOJIO, A KADA JE USTAO VIDELA SAM DA JE NAPALJEN": Zgodna Amy zajaukala NA SAV GLAS zbog 1 FOTO

Amy se takođe uskoro nada da će povećati grudi sa košarice D na F, ali istovremeno i brine da bi to moglo pogoršati njen problem

Objavljeno: 16:03h

Amy Kupps predavala je u školi kao profesorka istorije deci od 13 do 14 godina, ali kaže da je bila prisiljena dati otkaz kad je uprava saznala da ima profil na OnlyFansu. Od tada se bori da pronađe ono što drugi smatraju pristojnim poslom.

"To što sam zgodna i imam obline oduvek mi je predstavljalo problem, ali mislim da sam sada postala toliko sigurna u sebe da sam previše nedostižna za muškarce koji me intervjuišu", otkrila je samouvereno Amy.

"Pre nego što sam dobila posao profesorke otišla sam na razgovor za posao u trgovini, a menadžer me pozvao da dođem u njegov ured. "Kad sam sela, oči su mu bukvalno ispale. „Neprestano je zurio u moje grudi i lice, nekontrolisano se znojio i tresao nogom od nervoze, čak nije mogao smisliti pitanja koja bi mi postavio. "Nakon nekog vremena rekao je da mora u WC, a kad je ustao videla sam da se napalio. Čim se vratio, završio je razgovor rekavši kako nisam kvalifikovana, ali me zato pitao "jesam li ikada razmišljala o manekenstvu jer je mislio da bih u tome bila baš dobra."

Amy nije bila previše ljuta zbog odbijanja, već joj je čitava stvar ispala "smešna". Međutim, sada joj više nije svejedno zbog takvih situacija te želi što pre pronaći stalniji posao koji bi mogla obavljati uz modeling. Amy se takođe uskoro nada da će povećati grudi sa košarice D na F, ali istovremeno i brine da bi to moglo pogoršati njen problem.

"Svaki put kad imam razgovor s muškim poslodavcem, na kraju mucaju dok pričaju, izvine se zbog nečeg i otiđu ili jednostavno zure bez da reč izuste. Dakle, muškarci s kojima se susrećem često imaju takve reakcije. Odjednom postanu znojni, nervozni i povremeno se nameštaju kroz džepove hlača. Nedavno sam pokušala dobiti posao u jednoj autokući, a jedan od mehaničara zurio je u mene dok je premeštao Mercedes svog klijenta do te mere da ga je zabio direktno u vrata od garaže."

Amy je takođe dodala kako se oseća još sigurnije znajući da njeno telo ima takav učinak na ljude. To je kao da sam bacila čaroliju na nekoga! ", otkrila je.

"Teško je pronaći posao nakon što mi je nastavnička karijera završila, ali moji su mi obožavaoci u tome malo pomogli. Ipak, istina je da me ponekad obeshrabruje što me procenjuju samo na temelju izgleda. "Mislim da sam jako pametna žena, ali muškarci ne mogu videti dalje od mog tankog struka, velikog poprsja i uvećanih usana.

(Espreso/ Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.