PRVA STVAR KOJU VIDITE NA SLICI OTKRIVA VAŽAN DETALJ O VAMA: Budite hrabri i proverite
Obratite pažnju na sliku, Foto: Pinterest

OBRATITE PAŽNJU

PRVA STVAR KOJU VIDITE NA SLICI OTKRIVA VAŽAN DETALJ O VAMA: Budite hrabri i proverite

Verovatno ćete postati ljubomorni na partnera kada će provoditi vreme s drugima, ali tek nakon što ste neko vreme zajedno

Objavljeno:
  • 45

Veze zahtevaju konstantan rad i predanost od oba partnera, ali ponekad jedan partner može napraviti greške koje mogu upropastiti celu vezu. Iako je ponekad teško promeniti navike, prva stvar koju treba napraviti je prepoznati loše navike. U tome će vam pomoći test ličnosti koji otkriva koji postupci kvare vašu vezu, kako piše Your Tango.

Ako ste prvo primetili siluetu glave, vaša teskoba i anksioznost često se manifestuju u vašim odnosima, iako to vaš partner ne zna. Predstavljate se kao da ste smireni i hladni, a čak ni vašim najbližima ne pokazujete pravog sebe. Ako ne naučite deliti svoje osećaje s partnerom, rizikujete da ih izgubite. Nema ništa loše u tome da svoje nesigurnosti i strahove podelite s osobom s kojom ste u vezi.

Ako ste prvo videli drvo, vama treba neko vreme kako biste uopšte ušli u vezu i priznate da je ta osoba neko na koga možete računati dugoročno. No, verovatno ćete postati ljubomorni na partnera kada će provoditi vreme s drugima, ali tek nakon što ste neko vreme zajedno. Samo zapamtite, važno je imati poverenja u svog partnera.

Ako ste prvo primetili ptice, u vašim odnosima nema anksioznosti i neugodnosti. Možda je bilo tek na početku, ali kako se veza razvijala, vaši strahovi su nestajali. Ipak, važno je zapamtiti da bi vaš partner mogao imati određene probleme i strahove te je važno da ih saslušate i pomognete im prevladati ih.

(Espreso/ Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media